kaerxc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,964
HİEEMMEN KURUYORUM HOCAM BEKLEYakın bir zamanda Playstation kullanıcıları klubüne katılmayı umut edenler kulübü var mı? Ona katılabilirim belki :')
HİEEMMEN KURUYORUM HOCAM BEKLEYakın bir zamanda Playstation kullanıcıları klubüne katılmayı umut edenler kulübü var mı? Ona katılabilirim belki :')
Elimden ne gelirse topluluğumuz için seve seveHaklısın, ben elimden geldiğince bütün Playstation konularına yetişmeye çalışıyorum. Sen ve diğer arkadaşlar da yardım ederse gayet hoş olur.
Ben katılmayı düşünmem. Fakat isteyen arkadaşlar olursa tabi ki kurabilirsiniz öyle bir grup.Arkadaşlar PS5 stokları ile alakalı Whatsapp ya da Telegram grubumu kursak.
Cihazlarına kavuşanlar foto atsaAlmak isteyenler de stok olduğun da diğer arkadaşlar aracılığı ile haberdar edilse falan..
Ne diyorsunuz ?
Peki burada bu tarz bir konu ya da grup açsak ya da açsan nasıl olur ?Ben katılmayı düşünmem. Fakat isteyen arkadaşlar olursa tabi ki kurabilirsiniz öyle bir grup.
katılıyorum ps3 olsadaPlaystation kullanan arkadaşların bir araya gelip oyun için arkadaş bulmasını veya Playstation ile ilgili sorunları bulunan arkadaşların sorunlarının daha çabuk çözüme kavuşturulmasını sağlamak adına bu kulübü kurmak istedim.
Kulübe katılma şartı yoktur, sadece herhangi bir Playstation modeline sahip olmanız yeterli.
Katılmak istiyorsanız, "Katılıyorum." yazarak kulübe katılabilirsiniz.
İmzanıza "Playstation Kullanıcıları Kulübü Üyesi" yazmanız yeterli olacaktır.
Üyeler
@Squirtle48 @ahmtnlbrgl @Beter Ali @Barış Yalçın @Alex Mason @strive_for_greatness @AustinYellowM4 @mszeyrek @edd123 @AliSaidÖzger @erendrmz27 @eminakgozz @atachu @Mertarı @Kaanps4player @Xeonwastaken @dolaroldu8tl @KaanBedirhan @Sosyalist Çapulcu @eraychu7 @resitali @lOxOl @xSkynel @Playstationhamsisi @tahaalgul @Mehmet @caestoN @Sucuk:Ekmek @EMA?R @shatZ! @Mert2302 @Pala Babayiğit
Ben de katılmak istiyorum .Playstation kullanan arkadaşların bir araya gelip oyun için arkadaş bulmasını veya Playstation ile ilgili sorunları bulunan arkadaşların sorunlarının daha çabuk çözüme kavuşturulmasını sağlamak adına bu kulübü kurmak istedim.
Kulübe katılma şartı yoktur, sadece herhangi bir Playstation modeline sahip olmanız yeterli.
Katılmak istiyorsanız, "Katılıyorum." yazarak kulübe katılabilirsiniz.
İmzanıza "Playstation Kullanıcıları Kulübü Üyesi" yazmanız yeterli olacaktır.
Üyeler
@Squirtle48 @ahmtnlbrgl @Beter Ali @Barış Yalçın @Alex Mason @strive_for_greatness @AustinYellowM4 @mszeyrek @edd123 @AliSaidÖzger @erendrmz27 @eminakgozz @atachu @Mertarı @Kaanps4player @Xeonwastaken @dolaroldu8tl @KaanBedirhan @Sosyalist Çapulcu @eraychu7 @resitali @lOxOl @xSkynel @Playstationhamsisi @tahaalgul @Mehmet @caestoN @Sucuk:Ekmek @EMA?R @shatZ! @Mert2302 @Pala Babayiğit @LogiMess