Playstation Kullanıcıları Kulübü

Haklısın, ben elimden geldiğince bütün Playstation konularına yetişmeye çalışıyorum. Sen ve diğer arkadaşlar da yardım ederse gayet hoş olur.
Elimden ne gelirse topluluğumuz için seve seve ;)

Hocam ps3 kullanıcısıyım katılabilirmiyim :LOL: :LOL:

Arkadaşlar PS5 stokları ile alakalı Whatsapp ya da Telegram grubumu kursak.
Cihazlarına kavuşanlar foto atsa :) Almak isteyenler de stok olduğun da diğer arkadaşlar aracılığı ile haberdar edilse falan..
Ne diyorsunuz ?

Arkadaşlar PS5 stokları ile alakalı Whatsapp ya da Telegram grubumu kursak.
Cihazlarına kavuşanlar foto atsa :) Almak isteyenler de stok olduğun da diğer arkadaşlar aracılığı ile haberdar edilse falan..
Ne diyorsunuz ?
Ben katılmayı düşünmem. Fakat isteyen arkadaşlar olursa tabi ki kurabilirsiniz öyle bir grup.

Playstation kullanan arkadaşların bir araya gelip oyun için arkadaş bulmasını veya Playstation ile ilgili sorunları bulunan arkadaşların sorunlarının daha çabuk çözüme kavuşturulmasını sağlamak adına bu kulübü kurmak istedim.

Kulübe katılma şartı yoktur, sadece herhangi bir Playstation modeline sahip olmanız yeterli.

Katılmak istiyorsanız, "Katılıyorum." yazarak kulübe katılabilirsiniz.

İmzanıza "Playstation Kullanıcıları Kulübü Üyesi" yazmanız yeterli olacaktır.

Üyeler

@Squirtle48 @ahmtnlbrgl @Beter Ali @Barış Yalçın @Alex Mason @strive_for_greatness @AustinYellowM4 @mszeyrek @edd123 @AliSaidÖzger @erendrmz27 @eminakgozz @atachu @Mertarı @Kaanps4player @Xeonwastaken @dolaroldu8tl @KaanBedirhan @Sosyalist Çapulcu @eraychu7 @resitali @lOxOl @xSkynel @Playstationhamsisi @tahaalgul @Mehmet @caestoN @Sucuk:Ekmek @EMA?R @shatZ! @Mert2302 @Pala Babayiğit
katılıyorum ps3 olsada :D

Playstation kullanan arkadaşların bir araya gelip oyun için arkadaş bulmasını veya Playstation ile ilgili sorunları bulunan arkadaşların sorunlarının daha çabuk çözüme kavuşturulmasını sağlamak adına bu kulübü kurmak istedim.

Kulübe katılma şartı yoktur, sadece herhangi bir Playstation modeline sahip olmanız yeterli.

Katılmak istiyorsanız, "Katılıyorum." yazarak kulübe katılabilirsiniz.

İmzanıza "Playstation Kullanıcıları Kulübü Üyesi" yazmanız yeterli olacaktır.

Üyeler

@Squirtle48 @ahmtnlbrgl @Beter Ali @Barış Yalçın @Alex Mason @strive_for_greatness @AustinYellowM4 @mszeyrek @edd123 @AliSaidÖzger @erendrmz27 @eminakgozz @atachu @Mertarı @Kaanps4player @Xeonwastaken @dolaroldu8tl @KaanBedirhan @Sosyalist Çapulcu @eraychu7 @resitali @lOxOl @xSkynel @Playstationhamsisi @tahaalgul @Mehmet @caestoN @Sucuk:Ekmek @EMA?R @shatZ! @Mert2302 @Pala Babayiğit @LogiMess
Ben de katılmak istiyorum .

Geri