Neler Yeni

Playstation Kullanıcıları Kulübü

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Hocam ps3 kullanıcısıyım katılabilirmiyim :LOL: :LOL:

Kadir_1987

80+ Silver
Arkadaşlar PS5 stokları ile alakalı Whatsapp ya da Telegram grubumu kursak.
Cihazlarına kavuşanlar foto atsa :) Almak isteyenler de stok olduğun da diğer arkadaşlar aracılığı ile haberdar edilse falan..
Ne diyorsunuz ?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Arkadaşlar PS5 stokları ile alakalı Whatsapp ya da Telegram grubumu kursak.
Cihazlarına kavuşanlar foto atsa :) Almak isteyenler de stok olduğun da diğer arkadaşlar aracılığı ile haberdar edilse falan..
Ne diyorsunuz ?
Ben katılmayı düşünmem. Fakat isteyen arkadaşlar olursa tabi ki kurabilirsiniz öyle bir grup.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Playstation kullanan arkadaşların bir araya gelip oyun için arkadaş bulmasını veya Playstation ile ilgili sorunları bulunan arkadaşların sorunlarının daha çabuk çözüme kavuşturulmasını sağlamak adına bu kulübü kurmak istedim.

Kulübe katılma şartı yoktur, sadece herhangi bir Playstation modeline sahip olmanız yeterli.

Katılmak istiyorsanız, "Katılıyorum." yazarak kulübe katılabilirsiniz.

İmzanıza "Playstation Kullanıcıları Kulübü Üyesi" yazmanız yeterli olacaktır.

Üyeler

@Squirtle48 @ahmtnlbrgl @Beter Ali @Barış Yalçın @Alex Mason @strive_for_greatness @AustinYellowM4 @mszeyrek @edd123 @AliSaidÖzger @erendrmz27 @eminakgozz @atachu @Mertarı @Kaanps4player @Xeonwastaken @dolaroldu8tl @KaanBedirhan @Sosyalist Çapulcu @eraychu7 @resitali @lOxOl @xSkynel @Playstationhamsisi @tahaalgul @Mehmet @caestoN @Sucuk:Ekmek @EMA?R @shatZ! @Mert2302 @Pala Babayiğit
katılıyorum ps3 olsada :D

Çaylak9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ömer Ertakuş
Playstation kullanan arkadaşların bir araya gelip oyun için arkadaş bulmasını veya Playstation ile ilgili sorunları bulunan arkadaşların sorunlarının daha çabuk çözüme kavuşturulmasını sağlamak adına bu kulübü kurmak istedim.

Kulübe katılma şartı yoktur, sadece herhangi bir Playstation modeline sahip olmanız yeterli.

Katılmak istiyorsanız, "Katılıyorum." yazarak kulübe katılabilirsiniz.

İmzanıza "Playstation Kullanıcıları Kulübü Üyesi" yazmanız yeterli olacaktır.

Üyeler

@Squirtle48 @ahmtnlbrgl @Beter Ali @Barış Yalçın @Alex Mason @strive_for_greatness @AustinYellowM4 @mszeyrek @edd123 @AliSaidÖzger @erendrmz27 @eminakgozz @atachu @Mertarı @Kaanps4player @Xeonwastaken @dolaroldu8tl @KaanBedirhan @Sosyalist Çapulcu @eraychu7 @resitali @lOxOl @xSkynel @Playstationhamsisi @tahaalgul @Mehmet @caestoN @Sucuk:Ekmek @EMA?R @shatZ! @Mert2302 @Pala Babayiğit @LogiMess
Ben de katılmak istiyorum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,400
Üyeler
161,850
Son üye
ortunaryus
Top Bottom