Playstation Kullanıcıları Kulübü

Ps4 var katılabilir miyim?

Playstation kullanan arkadaşların bir araya gelip oyun için arkadaş bulmasını veya Playstation ile ilgili sorunları bulunan arkadaşların sorunlarının daha çabuk çözüme kavuşturulmasını sağlamak adına bu kulübü kurmak istedim.

Kulübe katılma şartı yoktur, sadece herhangi bir Playstation modeline sahip olmanız yeterli.

Katılmak istiyorsanız, "Katılıyorum." yazarak kulübe katılabilirsiniz.

İmzanıza "Playstation Kullanıcıları Kulübü Üyesi" yazmanız yeterli olacaktır.

Üyeler

@Squirtle48 @ahmtnlbrgl @Beter Ali @Barış Yalçın @Alex Mason @strive_for_greatness @AustinYellowM4 @mszeyrek @edd123 @AliSaidÖzger @erendrmz27 @eminakgozz @atachu @Mertarı @Kaanps4player @Xeonwastaken @dolaroldu8tl @KaanBedirhan @Sosyalist Çapulcu @eraychu7 @resitali @lOxOl @xSkynel @Playstationhamsisi @tahaalgul @Mehmet @caestoN @Sucuk:Ekmek
Yakında buraya gelecem.

PS3 var hocam kabul mü? Hort için özür.

PS4 Pro var bende katılayım o zaman :)

PS4 Pro'm vardı ve sattım.
PS5 alacağım nasib olursa..Bu konu ile alakalı dünyadaki stoklar,nereden alırsak daha uyguna alırız,nereden alırsak daha kısa sürede gelir vs. konularında birlikte el birliği yaparsak almak isteyen arkadaşlara faydamız dokunur diye düşünüyorum ;)

PS4 Pro'm vardı ve sattım.
PS5 alacağım nasib olursa..Bu konu ile alakalı dünyadaki stoklar,nereden alırsak daha uyguna alırız,nereden alırsak daha kısa sürede gelir vs. konularında birlikte el birliği yaparsak almak isteyen arkadaşlara faydamız dokunur diye düşünüyorum ;)
Haklısın, ben elimden geldiğince bütün Playstation konularına yetişmeye çalışıyorum. Sen ve diğer arkadaşlar da yardım ederse gayet hoş olur.

Yakın bir zamanda Playstation kullanıcıları klubüne katılmayı umut edenler kulübü var mı? Ona katılabilirim belki :')

Geri