oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Katılamıyorum hayatımda hiç ps3 veya ps4 üm olmadı
Aga ben PlayStation kullandım hep ama şu fiyatlardan dolayı Xbox... hayır tabikide PC adamdırxBox'u yıkamayacaksınız !! (!)
Zaten PS Store'dan indirimler dışında oyun almak cidden büyük hata olur. Kutulu sıfır ve ya 2. el almak daha iyiAga ben PlayStation kullandım hep ama şu fiyatlardan dolayı Xbox... hayır tabikide PC adamdır
PS4 üm var doğru düzgün oyun alamıyorum. Pes 2021 PS Store da 300 küsür TL Xbox Store da 130 küsür TL Steam'de 60 küsür TL
Her sene Fifa alırdım. Artık o da kalmadı
Ben PlayStation Store'dan iyice umudumu kestim. Oyun almıyorum artık PlayStation'aZaten PS Store'dan indirimler dışında oyun almak cidden büyük hata olur. Kutulu sıfır ve ya 2. el almak daha iyi
Herhangi bir Playstation'a sahip olan herkes girebilir. PS Now kullanan var mı bilmiyorumPlayStation kulübünde hiç ps now kullanan yok mu kulube playstation olanlar mı giriyor cihazı satmadan önce kullanıyordum
katıldımPlaystation kullanan arkadaşların bir araya gelip oyun için arkadaş bulmasını, Playstation ile ilgili sorunları bulunan arkadaşların sorunlarının daha çabuk çözüme kavuşturulmasını sağlamak adına bu kulübü kurmak istedim.
Katılmak istiyorsanız, "Katılıyorum." yazarak kulübe katılabilirsiniz.
İmzanıza "Playstation Kullanıcıları Kulübü Üyesi" yazmanız yeterli olacaktır.
Katılımınızı bekliyorum
Üyeler :
@Squirtle48
@ahmtnlbrgl
@Beter Ali
@Ethem Aslan
@Barış Yalçın
@Alex Mason
@strive_for_greatness
@AustinYellowM4
@mszeyrek
@edd123
@AliSaidÖzger
Girersin tabi niye olmasın hoşgeldinAga şimdi benim PlayStation ile aram değişik bir arkadaşımda var ps4 ara sıra ondan alıp 5-6 oynayıp ona 5-6 ay geri veriyorum sonra geri alıp 5-6 oynuyorum ve evimde ps3 kolu var katılabilir miyim katılamaz mıyım anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta PSN hesabımda AC : Origins gibi büyük oyunlar var
EyvGirersin tabi niye olmasın hoşgeldin
KatılıyorumPlaystation kullanan arkadaşların bir araya gelip oyun için arkadaş bulmasını, Playstation ile ilgili sorunları bulunan arkadaşların sorunlarının daha çabuk çözüme kavuşturulmasını sağlamak adına bu kulübü kurmak istedim.
Katılmak istiyorsanız, "Katılıyorum." yazarak kulübe katılabilirsiniz.
İmzanıza "Playstation Kullanıcıları Kulübü Üyesi" yazmanız yeterli olacaktır.
Katılımınızı bekliyorum
Üyeler :
@Squirtle48
@ahmtnlbrgl
@Beter Ali
@Ethem Aslan
@Barış Yalçın
@Alex Mason
@strive_for_greatness
@AustinYellowM4
@mszeyrek
@edd123