Neler Yeni

PlayStation mı alayım yoksa PC mi?

Kararsızlık

• PC

Oylar: 3 33.3%
  • PlayStation

Oylar: 6 66.7%

• Oy kullanan toplam üye
    9
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aslan Akbey
Arkadaşlar merhaba. Böbreğimi sattım :D yakın zamanda bi PC ve ya PS 5 almak istiyorum. Ama kararsızım. PS 5 de şöyle eve gelince geçiyosun yatağa büyük ekranda oyun oynuyosun falan. Ama toplayacağım PC de daha fazla performans alacağım. Hem PS de arkadaşlarla yahut ailemle oyun oynarım çok eğlenceli olur. Şimdi kararsızım hangisi sizce? (Nedenini de söyleyin)

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar merhaba. Böbreğimi sattım :D yakın zamanda bi PC ve ya PS 5 almak istiyorum. Ama kararsızım. PS 5 de şöyle eve gelince geçiyosun yatağa büyük ekranda oyun oynuyosun falan. Ama toplayacağım PC de daha fazla performans alacağım. Hem PS de arkadaşlarla yahut ailemle oyun oynarım çok eğlenceli olur. Şimdi kararsızım hangisi sizce? (Nedenini de söyleyin)
Tek amaç oyun ise performans ve daha kullanışlı olacağı için PS5 seçerdim.

Techno08

80+ Gold
ps5 var bende memnunum tavsiye ederim

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Amaç sadece oyunsa ps birde oyunlara verecek para varsa

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Kanka pcye kol tak al sana ps kasayı TV'ye bağla al sana dev ekran ben kesinlikle pc alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka pcye kol tak al sana ps kasayı TV'ye bağla al sana dev ekran ben kesinlikle pc alırdım
Ayrıca maddi durumun iyi değilse psde çok oyun oynayamazsin :/

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
amaç sadece oyunsa ve ps için oyun bütçen varsa tabii ki ps.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
sadece oyun ve paran varsa ps5
sadece oyun ve para azsa xbox series x (gamepass mükemmel bir şey)
derdim sadece oyun değilse pc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,638
Üyeler
163,859
Son üye