FurkanIIy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,241
1. Olarak ben bu fiyatlara hiç düştüğünü görmedim dedim. Sana yalancı demedim, öyle bir ithamda bulunmadım.1.Olarak güzel kardeşim bana yalancı ithamında bulunarak hiç bu fiyatlara düşmediğini belirttinbak bakalım düşmüş mü
2.Olarak bu indirimlerin sürekli devam ettiğini ve arada sırada fiyatların yine bu düzeylere düştüğünü yazmışım sana yakın vakitte yine imkansız diyebileceğin RDR2 Ultimate sürümünün 136TL'e alınmış faturasını da atabilirim
3.Olaraksa Zaman zaman 150'e düşüyor sevinecek ne var demek istedim zaten bu oyunu oynamak isteyen zaman zaman düşen bu fiyatlardan oyunu zaten alabilirdi
Yine de para vermek istemeyen veya beklemek istemeyen insanları sevindirecek bir durum ama aman aman OHA NASIL EKLENDİ diyeceğiniz bir durum yok
2. Aylardır bu oyunu takip ediyorum 1 defa bu fiyata düştüğünü görmedim, 150'ye aldığın RDR2 umurumda değil ben de o fiyata aldım RDR2'yi. Bahsettiğimiz şey TLOU2
3. Olarak, madem zaman zaman düşüyor ve sen de bunu biliyorsun. Son 6 ay, 1 yıl içerisinde kaç defa düşmüş kardeşim bu fiyata? Örneklerini atar mısın?