Neler Yeni

Playstation plus satın alamıyorum

DieDos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muammer Sırdaş
Bir kaç gün önce playstation 4 pro aldım , eve geldiğimde plus deluxe almaya açılışıyorum fakat hep bir yanlışlık oldu hatası aldım 3 farklı karttan denedim olmadı visa ve mastercard dı bunlar daha sonra sanal kart açtım denedim yine olmadı en son paycell den hesap açtım sanal kart oluşturdum ama yine aynı hatayı aldım yardımcı olur musunuz .

TİTAN.

80+ Platinum
Bir kaç gün önce playstation 4 pro aldım , eve geldiğimde plus deluxe almaya açılışıyorum fakat hep bir yanlışlık oldu hatası aldım 3 farklı karttan denedim olmadı visa ve mastercard dı bunlar daha sonra sanal kart açtım denedim yine olmadı en son paycell den hesap açtım sanal kart oluşturdum ama yine aynı hatayı aldım yardımcı olur musunuz .
Tam olarak hangi hatayı alıyorsun

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
1- Direk abonelik alma, ps store para yatır.
2- İngilizce harf kullanın ğ,ü,ş,i,ö,ç olmasın!
3- Çok uzun satır kullanma adreste!

Bu benim de başıma geldi bende böyle yapınca çalışmıştı.

DieDos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muammer Sırdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam olarak hangi hatayı alıyorsun
Ekran görüntüsü 2023-07-15 202646.png

playstation üzerinden de denedim çok defa ordan da satın alınamadı tarzı bir uyarı geliyordu sanırım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
PSN cüzdanına kartla para yükleyip alımı cüzdan bakiyesi ile yap. Bana da sık sık bu hata oluyor böyle çözüyorum.

DieDos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muammer Sırdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSN cüzdanına kartla para yükleyip alımı cüzdan bakiyesi ile yap. Bana da sık sık bu hata oluyor böyle çözüyorum.
dediğiniz gibi yaptım daha önce denemiştim olmamıştı şuan paycell üzerinden denedim ve oldu teşşekür ederim çok sağolun

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kartlarda 3D güvenlik şifresi varsa sorun çıkarır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren
Top Bottom