psplus alıyosun keyfine bakıyosun ayrıca forza bile geliyor daha ne diyim evde canavar gibi pcm var ama ps apayrı bişey hacım gow ragnarok ghot tlou uncherted bütün klasikler car hemen hemen psplusda al geçPlayStation almak istiyordumda arkadaşlar 3bin lira bir oyuna verilmez . Xbox oyun fiyatları iki kat daha düşük oluyormuş ama Ps kadar iyi oyunları yok. Siz neyi seçerdiniz?
O kadar diyorsunuz yanipsplus alıyosun keyfine bakıyosun ayrıca forza bile geliyor daha ne diyim evde canavar gibi pcm var ama ps apayrı bişey hacım gow ragnarok ghot tlou uncherted bütün klasikler car hemen hemen psplusda al geç
arkadaşa sonuna kadar katılıyorum kesinlikle psO kadar diyorsunuz yani
okadar diyorum hocan ayrıca çağ dışı dualshock4den bile geri gameped kullanmak istiyorsanız xbox alabilirsinizO kadar diyorsunuz yani
okadar diyorum hocan ayrıca çağ dışı dualshock4den bile geri gameped kullanmak istiyorsanız xbox alabilirsiniz
ps4 alacaksan xbox series s al ama ps5 alacaksan ps5 al
Anlıyorum hocam yorumlar için sağolun bir arkadaşım hiç girme o işe oyunlar çok pahalı demişti ona da çözüm bulsam direkt alıcamda oyunlar çok pahalı hocam yaplaystation alman daha mantıklı olur artık xbox oyunları playstation na geliyor hem xbox doğru düzgün adam akılı oyun çıkmıyor
ne alırsan al sana her türlü oyunlar pahalı gelicek pc de pahalı xbox da sadece game pass var ama ona aylık para ödemek yerine her ay bir oyun alırsın ps kafan rahat olurAnlıyorum hocam yorumlar için sağolun bir arkadaşım hiç girme o işe oyunlar çok pahalı demişti ona da çözüm bulsam direkt alıcamda oyunlar çok pahalı hocam ya
Yani illa alacaksan al ama çok efsane bir şey değil oyun konsolları ps5 bile çoğu oyunda 30fps veriyor konsollara hiç bulaşma 1 ayda sıkılırsın ben ps5 kullanıyorumda ne oldu odanın ortasında duruyor satıp ekran kartı almayı bile düşünüyorumAnlıyorum hocam yorumlar için sağolun bir arkadaşım hiç girme o işe oyunlar çok pahalı demişti ona da çözüm bulsam direkt alıcamda oyunlar çok pahalı hocam ya
ps5 30 fps vermiyor hocam kimden duyuyosunuz bu saçma lafları anlam veremiyorumYani illa alacaksan al ama çok efsane bir şey değil oyun konsolları ps5 bile çoğu oyunda 30fps veriyor konsollara hiç bulaşma 1 ayda sıkılırsın ben ps5 kullanıyorumda ne oldu odanın ortasında duruyor satıp ekran kartı almayı bile düşünüyorum
bilgisayarınıda ps dönüştürebilirsinki zaten alırsın bir tane kablosuz gamepad yatarak oynarsın oyununu miss katılıyorum arkadaşaYani illa alacaksan al ama çok efsane bir şey değil oyun konsolları ps5 bile çoğu oyunda 30fps veriyor konsollara hiç bulaşma 1 ayda sıkılırsın ben ps5 kullanıyorumda ne oldu odanın ortasında duruyor satıp ekran kartı almayı bile düşünüyorum