Neler Yeni

🔴PlayStation vs Xbox🟢

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İrfan yıldız
PlayStation almak istiyordumda arkadaşlar 3bin lira bir oyuna verilmez . Xbox oyun fiyatları iki kat daha düşük oluyormuş ama Ps kadar iyi oyunları yok. Siz neyi seçerdiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Murat
PlayStation almak istiyordumda arkadaşlar 3bin lira bir oyuna verilmez . Xbox oyun fiyatları iki kat daha düşük oluyormuş ama Ps kadar iyi oyunları yok. Siz neyi seçerdiniz?
psplus alıyosun keyfine bakıyosun ayrıca forza bile geliyor daha ne diyim evde canavar gibi pcm var ama ps apayrı bişey hacım gow ragnarok ghot tlou uncherted bütün klasikler car hemen hemen psplusda al geç

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İrfan yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psplus alıyosun keyfine bakıyosun ayrıca forza bile geliyor daha ne diyim evde canavar gibi pcm var ama ps apayrı bişey hacım gow ragnarok ghot tlou uncherted bütün klasikler car hemen hemen psplusda al geç
O kadar diyorsunuz yani

otp_47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mertan yılmaz
playstation alman daha mantıklı olur artık xbox oyunları playstation na geliyor hem xbox doğru düzgün adam akılı oyun çıkmıyor

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İrfan yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
okadar diyorum hocan ayrıca çağ dışı dualshock4den bile geri gameped kullanmak istiyorsanız xbox alabilirsiniz
ps4 alacaksan xbox series s al ama ps5 alacaksan ps5 al
playstation alman daha mantıklı olur artık xbox oyunları playstation na geliyor hem xbox doğru düzgün adam akılı oyun çıkmıyor
Anlıyorum hocam yorumlar için sağolun bir arkadaşım hiç girme o işe oyunlar çok pahalı demişti ona da çözüm bulsam direkt alıcamda oyunlar çok pahalı hocam ya

otp_47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mertan yılmaz
Anlıyorum hocam yorumlar için sağolun bir arkadaşım hiç girme o işe oyunlar çok pahalı demişti ona da çözüm bulsam direkt alıcamda oyunlar çok pahalı hocam ya
ne alırsan al sana her türlü oyunlar pahalı gelicek pc de pahalı xbox da sadece game pass var ama ona aylık para ödemek yerine her ay bir oyun alırsın ps kafan rahat olur

Kobra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Eren Aktaş
Yani illa alacaksan al ama çok efsane bir şey değil oyun konsolları ps5 bile çoğu oyunda 30fps veriyor konsollara hiç bulaşma 1 ayda sıkılırsın ben ps5 kullanıyorumda ne oldu odanın ortasında duruyor satıp ekran kartı almayı bile düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Murat
Yani illa alacaksan al ama çok efsane bir şey değil oyun konsolları ps5 bile çoğu oyunda 30fps veriyor konsollara hiç bulaşma 1 ayda sıkılırsın ben ps5 kullanıyorumda ne oldu odanın ortasında duruyor satıp ekran kartı almayı bile düşünüyorum
ps5 30 fps vermiyor hocam kimden duyuyosunuz bu saçma lafları anlam veremiyorum

otp_47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mertan yılmaz
bilgisayarınıda ps dönüştürebilirsinki zaten alırsın bir tane kablosuz gamepad yatarak oynarsın oyununu miss katılıyorum arkadaşa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,450
Üyeler
169,570
Son üye
farank
Top Bottom