Neler Yeni

🔴PlayStation vs Xbox🟢

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
Yani illa alacaksan al ama çok efsane bir şey değil oyun konsolları ps5 bile çoğu oyunda 30fps veriyor konsollara hiç bulaşma 1 ayda sıkılırsın ben ps5 kullanıyorumda ne oldu odanın ortasında duruyor satıp ekran kartı almayı bile düşünüyorum
ps5 hangi çoğu oyunlarda 30fps veriyor hocam?

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İrfan yıldız
playstation alman daha mantıklı olur artık xbox oyunları playstation na geliyor hem xbox doğru düzgün adam akılı oyun çıkmıyor
Hocam her oyunu açıcak bir pc var ama ben deneyimi için ps düşünüyordum yani almamalımıyım?

yerçileği

80+ Bronze
ben arada bir fifa arkadaşlarla aradada hikayeli oyun oynarım o yüzden xbox series s aldım ama daha önceden ps için özel oyunları oynadım eğer onları oynamadıysan kesinlikle ps al derim

otp_47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mertan yılmaz
Hocam her oyunu açıcak bir pc var ama ben deneyimi için ps düşünüyordum yani almamalımıyım?
kanka şöyle yaparsın bak dualshock 5 alırsın onu pc bağlarsın olay dualshock da zaten onla denersin

otp_47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mertan yılmaz
ben arada bir fifa arkadaşlarla aradada hikayeli oyun oynarım o yüzden xbox series s aldım ama daha önceden ps için özel oyunları oynadım eğer onları oynamadıysan kesinlikle ps al derim
ps de en çok oynanan oyun ya fifa ya da mortal kombatır bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Murat
hocam internette 120fps yazdığına bakmayın yeni nesil oyunları 30 fps orta derece oyunları 60fps veriyor
ben ps5 kullanıyorum hocam saçma sapan insanları yanlış yönlendirip konuşuyonuz bütün oyunlar 60 fps gta6 çıkıcak oda 60 fps olucak nedir ps5e laf edip durmanız

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Eren Aktaş
eğer deneyim için alıyorsan al hevesini alınca satarsın eğer fifa pes falan oynayacaksan series s al gamepass ultimatede alırsan hem pc hem xbox uyumlu rahat edersin sonrada satarsın ama şimdilik ps5 al sonra satarsın kafana göre

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ali
Malzeme kalitesi, kolun ergonomisi ve ilerde satış olarak düşünürsek PlayStation.

Gariban dostu olsun, ilerde satarken biraz uğraşırım diyorsanız Xbox. Gerçekten oyunları daha uyguna geliyor. Gerçi EA Play alırsanız iki platformda üzmez.

Xbox Series S One S ve PlayStation 4-5 kullanmış birisi olarak diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Eren Aktaş
ben ps5 kullanıyorum hocam saçma sapan insanları yanlış yönlendirip konuşuyonuz bütün oyunlar 60 fps gta6 çıkıcak oda 60 fps olucak nedir ps5e laf edip durmanız
rockstarda çalışan yöneticiler bile gta 6nın 30 fps çalışacağını söylüyor ps5in ekran kartı RX 7800 XT bile altında 30k verip 4080 pc topluyorum ben

ANYA

80+ Bronze
pc varsa ps5
pc yoksa fakirsen xbox
pc yoksa zenginsen ps5

yukarda dedikleri doğru söylüyorlar ps5 düz değil pro 30fps olacağı söyletisi var fsr açarsa 60fps üstü twitterde duymuştum hatırlamıyorsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,101
Üyeler
167,248
Son üye
Eywlul03
Top Bottom