isikt11
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
Playstation kullanıcılarının uzun zamandır yakındığı bir konuyu bu rehberle çözüme kavuşturmayı umuyorum.
Tabii buna sadece Playstation değil, Xbox, Origin, Steam, Google Play gibi platformlarda dahil.
Tek yapmanız gereken exophase.com sitesine girip herhangi bir şekilde üye olmak.
Ardından sağ üstten profilinize tıklayıp ''Edit Details'' kısmına girip yaptıktan sonra karşınıza çıkan yerlerden hangi platformdaki saatinizi öğrenmek istiyorsanız o platoformun kutucuğuna, o platformdaki nickname'inizi girmeniz, ardından kaydetmeniz yeterli.
Son olarak sayfayı yenileyip yeniden sağ üst tarafa tıklayıp, bu sefer ''My Profile'' kısmına tıklarsanız geçirdiğiniz süreyi görebileceksiniz.
---------------------------------------------------------------------------
Kısa bir rehberle karşınızdaydım. Umarım faydalı olmuştur.
Tabii buna sadece Playstation değil, Xbox, Origin, Steam, Google Play gibi platformlarda dahil.
Tek yapmanız gereken exophase.com sitesine girip herhangi bir şekilde üye olmak.
Exophase.com - Track all your gaming achievements and activity
Gaming community that specializes in trophy and achievement tracking, complete with dedicated profiles, gamercards, and more.
www.exophase.com
Ardından sağ üstten profilinize tıklayıp ''Edit Details'' kısmına girip yaptıktan sonra karşınıza çıkan yerlerden hangi platformdaki saatinizi öğrenmek istiyorsanız o platoformun kutucuğuna, o platformdaki nickname'inizi girmeniz, ardından kaydetmeniz yeterli.
Son olarak sayfayı yenileyip yeniden sağ üst tarafa tıklayıp, bu sefer ''My Profile'' kısmına tıklarsanız geçirdiğiniz süreyi görebileceksiniz.
---------------------------------------------------------------------------
Kısa bir rehberle karşınızdaydım. Umarım faydalı olmuştur.
Son düzenleme: