Demirciferrum
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
merhaba şuan rtx 4060 amd r7 7735hs işlemcili bi bilgisayar kullanıyorum pc duruken yanına birde ps 5 almayı düşünüyorum sizce alsam mı ne yapmalıyım
0 türkiyeden almayı düşünüyorumTürkiye'den mi alacaksınız? 2.el mi sıfır mı?
0 değmez, 2.el fiyatı yurtdışı fiyatı kadar. En kötü sıfır için birkaç ay içerisinde pro modeli çıkacak onu bekleyin isterseniz. PS5 4 yıllık bir cihaz ve artık oyunlarda eskidiğini farkettiriyor. Gerek performans gerek çözünürlük konusunda. Sony'den sızdırılan bilgilere göre ekran kartı %45 daha güçlü olacak, Sony'nin dediğine göre %100'e yakın performans artışı olacak.0 türkiyeden almayı düşünüyorum
laptopunuz var anladığım kadarıyla ps5 mantıklı olabilir.0 türkiyeden almayı düşünüyorum
tahminen fiyatı ne kadar olucak peki0 değmez, 2.el fiyatı yurtdışı fiyatı kadar. En kötü sıfır için birkaç ay içerisinde pro modeli çıkacak onu bekleyin isterseniz. PS5 4 yıllık bir cihaz ve artık oyunlarda eskidiğini farkettiriyor. Gerek performans gerek çözünürlük konusunda. Sony'den sızdırılan bilgilere göre ekran kartı %45 daha güçlü olacak, Sony'nin dediğine göre %100'e yakın performans artışı olacak.
PS5 disksiz fiyatı 450 dolar diskli fiyatı 550 dolar olarak çıktı, tahminlere göre pro modeli 650 dolar civarında olacak. Ülkemizde ne kadar bindirirler bilemem. İmkanınız varsa Avrupa veya Gürcistan gibi ülkelerden %100 belki de daha ucuza alabilirsiniz. Konsol sorun yaratmaz ancak dualsense kolunda stick drift sorunu var, garanti olmaması o konuda üzer sadece.tahminen fiyatı ne kadar olucak peki
öylede olabilir hocamPS5 disksiz fiyatı 450 dolar diskli fiyatı 550 dolar olarak çıktı, tahminlere göre pro modeli 650 dolar civarında olacak. Ülkemizde ne kadar bindirirler bilemem. İmkanınız varsa Avrupa veya Gürcistan gibi ülkelerden %100 belki de daha ucuza alabilirsiniz. Konsol sorun yaratmaz ancak dualsense kolunda stick drift sorunu var, garanti olmaması o konuda üzer sadece.