sinirlendimEvet arkadaşlar. Playstore yıl sonu indirimleri kısmen başladı. Bazı oyunlar şuan indirimde bazıları gece başlayacak. İndirimli fiyatlar ektedir.
Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu
En popüler PC-MAC oyunlarına ve Free to Play paketlerine Türkiye'nin her noktasından ulaşabilir, internet faturasına 12 ay taksitle sahip olabilirsiniz.www.playstore.com
Alıntıyı görüntüle
Bunu ben de merak ediyorumEnis Kirazoğlu'nda görmüştüm bu siteyi,şimdi burada HİTMAN 2 18TL olacak deniyorya bunun keyini nereden yolluyorlar bize yani nasıl aktif ediyoruz hangi platformdan.
kanka bi zahmet olsunEnis Kirazoğlu'nda görmüştüm bu siteyi,şimdi burada HİTMAN 2 18TL olacak deniyorya bunun keyini nereden yolluyorlar bize yani nasıl aktif ediyoruz hangi platformdan.
Edit: Bu mesaj silindi.Evet arkadaşlar. Playstore yıl sonu indirimleri kısmen başladı. Bazı oyunlar şuan indirimde bazıları gece başlayacak. İndirimli fiyatlar ektedir.
En popüler PC-MAC oyunlarına ve Free to Play paketlerine Türkiye'nin her noktasından ulaşabilir, internet faturasına 12 ay taksitle sahip olabilirsiniz.www.playstore.com
Alıntıyı görüntüle
kanka bişey sorcam crew 2 mi alayım payback mıEvet arkadaşlar. Playstore yıl sonu indirimleri kısmen başladı. Bazı oyunlar şuan indirimde bazıları gece başlayacak. İndirimli fiyatlar ektedir.
Alıntıyı görüntüle
Payback daha hoşuma gidiyor benim.kanka bişey sorcam crew 2 mi alayım payback mı
ikiside hoş geliyor eğer biri diğerinden iyi ise onu alıcam
Hatırlatayım;Silinmiş. Hatırlamıyorum.
Bende ona güldüm. Bende öyle kullanıyorum çünküHatırlatayım;
Ben de sandım android olan olsaydı banane APK yüklerim beleş zaten beleş Minecraft oynuyom orjinalden farkı yok diyecektim.![]()
Bende ona güldüm. Bende öyle kullanıyorum çünkü![]()
tabii ki de niye para verimBende ona güldüm. Bende öyle kullanıyorum çünkü![]()