PNY GeForce RTX 5070 ARGB OC 30.989 TL!

Hocam pny mi bu
Evet

12729.webp

E o zaman baya iyiymiş. Geçen bir konuda çok ısındıklarını okumuştum da ordan kalmış. Teşekkürler hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o galiba sff modeldi ondan millet onu söyledi diye hatırlıyorum

o galiba sff modeldi ondan millet onu söyledi diye hatırlıyorum
Hee ama onunda ısınması normal değil mi çok daha küçük olduğu için. Birde 5060 5070 için uzun ömürlü ve serin olarak hani markayı önerirsiniz?

Hee ama onunda ısınması normal değil mi çok daha küçük olduğu için. Birde 5060 5070 için uzun ömürlü ve serin olarak hani markayı önerirsiniz?
Malesef bu fiyat/fps bakınca 5070 almak çok saçma kalıyor başka bir 5070 sıcak fırsatının altında da maliyet hesabını yapmıştım. Bir daha ne zaman ekran kartını güncellersiniz? Amacınız sadece oyun oynamak ise 25kya rx9070 almanız daha mantıklı. Performans açısından.

Malesef bu fiyat/fps bakınca 5070 almak çok saçma kalıyor başka bir 5070 sıcak fırsatının altında da maliyet hesabını yapmıştım. Bir daha ne zaman ekran kartını güncellersiniz? Amacınız sadece oyun oynamak ise 25kya rx9070 almanız daha mantıklı. Performans açısından.
Yani şuan almak gibi bir düşüncem yokta bilgi olsun diye sordum hocam. Hangi marka ekran kartı kaliteli ve serin olur açısından. Asus dual ya da prime düşünüyordum. Yazın falan düşünmüyorumda yaza her şey değişir. Normalde 5060 hazır sistem tarzı bir şey düşünüyorum. Sistem yok 0 dan alcam. Evet oyun için olcak acc iracing gibi oyunları oynicam. Bulmuşken bunuda soriyim. Acc gibi yarış similasyonlarında yapay zeka ve multiplayer için hangi işlemci daha iyi olur intel mi amd mi? Bende şuan i7 6700hq ve gtx950m li Asus laptop var. Onun işlemcisi multiplayer için yetmiyor ve 7 8 ai araçtan sonra kasmaya başlıyor. İntel de çekirdek sayısı fazla olduğu için daha iyi olur mu? Fps tarzı cs valo gibi oyunları çok oynamicağım için önbellek çok önemli değil bence.

E o zaman baya iyiymiş. Geçen bir konuda çok ısındıklarını okumuştum da ordan kalmış. Teşekkürler hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz ortalama kaç derecelerde geziyorsunuz?
Gta 5 1080p max ayarlar rtx açık 144 fps sabit 45 derece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,726
Üyeler
184,343
Son üye
boraannnnn
Geri