PNY GeForce RTX 5070 ARGB OC 30.989 TL!

her hafta 2 3 tane garanti sorun yaşayan konular açılıyor hocam, 5000 6000 serisine oyun optimizasyonunu da kestiler
Düşük VRAM ve yüksek fiyat politikasıyla Nvidia insanları AMD kart almaya itiyor, üstelik 9000 serisi sorunlu görünmüyor.

Fan sesi nasıl hocam PNY'nin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende yazılımdan dolayı 9070 xt almıyorum
Hocam sistemde 9 tane fan var o yüzden sistem hafif sesli çalışıyor sesin hangisinden kaynaklı olduğunu bilmiyorum sıvı soğutmanın 2 fanı da olabilir kasanın 4 fanı da olabilir ekran kartının 3 fanı da olabilir

Hocam sistemde 9 tane fan var o yüzden sistem hafif sesli çalışıyor sesin hangisinden kaynaklı olduğunu bilmiyorum sıvı soğutmanın 2 fanı da olabilir kasanın 4 fanı da olabilir ekran kartının 3 fanı da olabilir
He anladım hocam teşekkürler, fazla fan kasaya zararlı ya bende fazlaydı düşürdüm traktör gibi ses geliyordu kasadan :D

He anladım hocam teşekkürler, fazla fan kasaya zararlı ya bende fazlaydı düşürdüm traktör gibi ses geliyordu kasadan :D
Sistem ısınmasın da sıkıntım yok fan sesinden kulaklık takıp fps oyunları oynuyorum

12918.webp

Daha ucuza indi de alınır mı acaba mantıklı mı super mi bekleyelim
Sadece benim tahminlerim msrp olarak 600-650$ dan çıkacak 18gb olucak ve 275w olacak türkiye fiyatı msrp bakılırsa 5070ti ile 5070 arası olacak yani 25-35k arası olması gerekiyor ama şuan ki fiyatlara bakılırsa 40-50 bandına çıkar diye düşünüyorum tam ortasını almak gerekirse değer mi bilemiyorum şahsen şuan en kötü 5070ti bile 41k bandında onu alıp geçmek daha mantıklı.

Yorumlarımı GAMING üzerinden yapıyorum ai ve özel programlarınız varsa o konuda zaten siz bunun hesabını yapmışsınızdır. Hatta şu yorumu da ekleyim. Bu kartların sadece gbleri yükselecek çünkü 3gblik modüller olarak gelecek 5070 12gbsi ilerleyen zamanlarda benim oynayacağım oyunlarda YETMEZ ben 18gb olsun önümüzdeki 5-6 sene oyunları ultrada oynamak istiyorum diyorsanız BEKLEYİN ya da 5070ti ve 5080 16gbsi YETMEZ yine aynı şekilde ben 5-6 sene boyunca ultrada oynayacağım diyorsanız 24gb lik 5070tis BEKLEYİN ama bence GEREK YOK çünkü kartlar aynı üstüne bir şey koymuyor.

Son düzenleme:
Herkes windforce demişte onlar kronik olarak ısınmıyor muydu ben mi yanlış biliyorum?

Herkes windforce demişte onlar kronik olarak ısınmıyor muydu ben mi yanlış biliyorum?
Bende 5070 olanı var boşta 35-38 2k full ayarlarda maksimum 70 gördüm memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,101
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri