🔥İndirim PNY RTX 5070 OC 3 Fanlı 27.999 TL

Vade farksız taksit imkanı getirmeleri lazım.

Vade farksız taksit imkanı getirmeleri lazım.
artık 6+9 taksit + super serileri gelip fiyat düşmesi lazım sanki oyun değilde mining yapıyor iş için diyenlerede bakmayın 5080-5090 alıp nasaya temel atiyorlar türkiyede herkes ekran kartı ile iş yapar gibi anlatıyor altu üstü adam oyun oynıcak şu fiyatra dolar artsa bile fazla firmalar bunca senede ne yaşadıda bu kadar zam getirdi.
5080 super alıcam 80-90k gelir herhalde bu gidişle dolandırıcı kapitalist sisteme döndü oyun dünyası.

31 e 9070XT varken 5070 in olması gereken maks rakam 26

PNY Türkiye'ye geri döndü galiba.

Usta konudan biraz bağımsız bu paylaşılır mı emin olamadım :D HB'de de aynı fiyat bu arada

Usta konudan biraz bağımsız bu paylaşılır mı emin olamadım :D HB'de de aynı fiyat bu arada
2 nesil önceki kart bence tercih edilmez, bunun yerine 9060xt alınır

..... Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler Kuveyt Türk sağlam kart ile 2000 TL de iade gelecek bana . Ve CS2 de 5060 ti den daha performanslı sadece güç tüketimi bir tık fazla

..... Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler Kuveyt Türk sağlam kart ile 2000 TL de iade gelecek bana . Ve CS2 de 5060 ti den daha performanslı sadece güç tüketimi bir tık fazla
hayırlı olsun, saf güç için fiyatına göre iyi bir kart ama biraz eski seri sadece fsr4 yok ama belki ilerde getirirler bilemeyiz

Geri