🔥İndirim PNY RTX 5070 27.999 TL | Tepe Model

Pesin fiyata taksit olsa alırdım

Rog strix terör örgütü birazdan gelir buraya haberiniz olsun. Hani tepe model falan yazmışsınız ya. Ondan şeettim.

rx 9070, 5070'den ortalama %10 daha güçlü.

rx 9070 220w tbp, rtx5070 250w tbp

16gb vs 12gb

Bunun nesi saçmalık?

her önüne gelen yorum yapıyor, bilgisi yok ama fikri var.
O mantıkla bakarsan Apple'da telefonlarına RAM koymuyor ama en pahalısı da Apple ürünleri. Yazılımın ne kadar güçlü olduğunu unutmayalım.

%10 daha fazla saf kas gücü için amd gibi nvidiaya göre küçük bir markaya daha fazla para vermek saçmalık. tek alınabilir yanı dediğim gibi max saf kas gücü isteyen veya 5070'in 12gb vraminin yetmeyeceğini düşünenler. bunun dışında bu piyasada 9070 alan enayidir bence
Ben enayi miyim şimdi? oynadığım oyunda %1 lowlarda %15 fark atıyor 5070'e. Bu da daha smooth gameplay demek. Asıl bu fiyattan nvidia'ya domalana derler enayi diye. Aldığımdan beri sorun yaşamadım, yazılım yazılım diye bahsedilen şey de AI üretimi fake frameler. DLSS, FSR desen farkına bile varmıyorsun. Bundan 1 senen önce herkes Google ile alay edip, Meta'yı överken şimdi Meta ile alay edip Google'ı övüyor. Daha redstone da gelmedi, o da yolda. Yazılım denilen şeyin farkı yarın kapanır sonrasında da farkı konulur. Firmaların kölesi olmayın.

epic-x modeli üst seviye bir soğutması var çok iyi fiyat.
epic-x'in üst seviye bir soğutması yok. plus modelin üst seviye bir soğutması var. epic-x sadece rgb olduğunu belirtmek için. epic-x ve non-rgb olan model arasında sadece rgb farkı var. plus olan modeller ile sadece soğutma farkı var. kutusunda plus ibaresi olanlar. fakat bu soğutma farkıda çok değil 5 derece var yoktur.

Ben enayi miyim şimdi? oynadığım oyunda %1 lowlarda %15 fark atıyor 5070'e. Bu da daha smooth gameplay demek. Asıl bu fiyattan nvidia'ya domalana derler enayi diye. Aldığımdan beri sorun yaşamadım, yazılım yazılım diye bahsedilen şey de AI üretimi fake frameler. DLSS, FSR desen farkına bile varmıyorsun. Bundan 1 senen önce herkes Google ile alay edip, Meta'yı överken şimdi Meta ile alay edip Google'ı övüyor. Daha redstone da gelmedi, o da yolda. Yazılım denilen şeyin farkı yarın kapanır sonrasında da farkı konulur. Firmaların kölesi olmayın.
ben %15 değil max %10 fark olan oyunlardan bahsettim. %15 fark zaten 9070xt seviyesi oluyor ona lafım yok

kesinlikle 9070 max 24-25 k olmalı ki 9070 tercih edelim , daha iyi olmasının bir önemi yok eşşek gibi ucuza çıkaracak çünkü AMD sin.
%10 daha fazla saf kas gücü için amd gibi nvidiaya göre küçük bir markaya daha fazla para vermek saçmalık. tek alınabilir yanı dediğim gibi max saf kas gücü isteyen veya 5070'in 12gb vraminin yetmeyeceğini düşünenler. bunun dışında bu piyasada 9070 alan enayidir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

epic-x'in üst seviye bir soğutması yok. plus modelin üst seviye bir soğutması var. epic-x sadece rgb olduğunu belirtmek için. epic-x ve non-rgb olan model arasında sadece rgb farkı var. plus olan modeller ile sadece soğutma farkı var. kutusunda plus ibaresi olanlar. fakat bu soğutma farkıda çok değil 5 derece var yoktur.
testlerine bakmıştım aslında tuf ile yarışıyor epic-x soğutması.

testlerine bakmıştım aslında tuf ile yarışıyor epic-x soğutması.
epic-x değil oradaki olay, plus olduğundan dolayı. epic-x sadece rgb için yazılan bir ibare. epic-x ve non-rgb olan model arasında sadece rgb farkı var ikiside tamamen aynı ve 300mm. plus olan model ise soğutma olarak daha iyi ve 330mm.

aydınlatması varmı tepe modelse olmaması imkansız çünkü?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri