Neler Yeni

Yardım Pocco X3 Pro Hızlı şarj özelliği gitti

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Telefonu alalı 1 hafta oluyor. Normalde hızlı şarjda sorun yoktu, bugün sabah taktığımda hızlı şarj olmuştu ama öğlen ve şimdilerde hızlı şarj olmuyor. Acaba hava sıcaklığı ve telefon sıcaklığından olabilir mi?
Hızlı şarj olurken şarjın yanında küsuratı da yazar. Hızlı hızlı yükselirdi ama şimdi o yok, küsurat yazmıyor, normal şarj oluyor.

Şimdi böyle normalde 97. Yanında küsurat yazıp yükselirdi. Sabah 11 di taktım hızlı şarj olmadı ama akşam taksam olurdu 4 5 gecedir hızlı şarj oluyor sadece gece

Müşteri hizmetlerini aradım normalde kimsede böyle bir şey yok olmaz dedi sıfırlayın düzelir dedi. Eğer olmadı servise gönderin dedi

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Telefonu alalı 1 hafta oluyor. Normalde hızlı şarjda sorun yoktu, bugün sabah taktığımda hızlı şarj olmuştu ama öğlen ve şimdilerde hızlı şarj olmuyor. Acaba hava sıcaklığı ve telefon sıcaklığından olabilir mi?
Hızlı şarj olurken şarjın yanında küsuratı da yazar. Hızlı hızlı yükselirdi ama şimdi o yok, küsurat yazmıyor, normal şarj oluyor.

Şimdi böyle normalde 97. Yanında küsurat yazıp yükselirdi. Sabah 11 di taktım hızlı şarj olmadı ama akşam taksam olurdu 4 5 gecedir hızlı şarj oluyor sadece gece

Müşteri hizmetlerini aradım normalde kimsede böyle bir şey yok olmaz dedi sıfırlayın düzelir dedi. Eğer olmadı servise gönderin dedi
Sorun şarj aletinde olabilir etrafınızda 33w 5amper şarj aleti varsa deneyebilir misiniz

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Maalesef ona yakın bir şarj adaptörü denedim olmuyor şimdi 10 15 olsun tekrar şarja tqkıcam bakalım olucak mı
Çok uzun süreden beri xiaomi kullanıcısıyım ve hızlı şarj konusunda çoğu zaman şarj aleti sorunlu çıkmıştır

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu sıfırladım şarjı 30du şarja taktım yine hızlı şarj olmadı

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Telefonu kapalı olarak deneyebilirsin. Diğer olabilecek sıkıntıları arkadaşlar paylaşım yapmış zaten.

Top Bottom