Neler Yeni

Poco F3 mü yoksa Poco X3 Pro mu?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,113
İsim
Ali Mert Okuducu
Güvenlik açığı oluşturduğu için. Bende de yd telefon var. Uygulamaları sildim. Lazım olunca gündüz indirip geri siliyorum veya Google'dan giriyorum. Yurt içi telefona da geçiş yapabilirim emin değilim.
Bende şuan poco x3 pro kullanıyorum yeni bi telefon almak istiyorum. YD düşünüyordum ama alacaksam tr alayım o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Bende şuan poco x3 pro kullanıyorum yeni bi telefon almak istiyorum. YD düşünüyordum ama alacaksam tr alayım o zaman
Herkesin bütçesine bağlı. Yukarıdaki muhtemelen genç bir arkadaş ve kredi kartı yoktur diye düşünüyorum. Alır bir yd telefon oyununu oynar mis gibi X6 pro ile. Ama yaş ilerledikçe işe giriyorsun, yatırım yapıyorsun, kredi kartın oluyor. Tamam bazı cihazları yarı fiyatına alıyorsun ama aradaki farkın kaç katını bir gecede kaybedebilirsin.

Özellikle inat TV ve yd kayıtlı cihazlarda , android sürümü eski cihazlarda da güvenlik açığı oluşuyor.

Bütçeye de bağlı olarak, çok da oyun oynamıyorsak standart bir telefon çoğu işinizi görür. Örnek honor 200

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,537
İsim
Mert Metshi
Var kral. Faceye Şiyar yaz çıkar zaten. Orada link var. İnsanların yorumları da var. Ben 3 cihaz aldım. Ailecek. Yalnız uyarıyorum. Banka uygulaması yükleme yd telefona. Özellikle inat TV ve yd kayıtlı cihazların (iPhone dahil) hepsi kredi kartına sızar.

Bu adam piyasadaki en uygun satıcı. Hatta birçok telefon görürsün. Linki var. Excel tablosu vs var. hatta Dyson falan gibi şeyler de var
ben yd telefon kullaniyorum 5 yildir banka uygulamalarinda sikinti yasamadim

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
ben yd telefon kullaniyorum 5 yildir banka uygulamalarinda sikinti yasamadim

Ben de 6 yıldır kullanıyordum. Ben de yaşamadım. Gönül ister ki kimse yaşamasın ama tedbirli olmak her zaman iyidir. Burası yardımlaşma platformu. Yardımcı olmak adına uyarılarda veya önerilerde bulunmayı tercih ediyorum.

Benim bahsettiğim olaylar boş olaylar değil. Yüzlerce insan tarafından yaşanan olaylar.

Top Bottom