Poco F3 mü yoksa Poco X3 Pro mu?

om3rozmn

80+
Reaksiyon skoru
1
1000003544.jpg

İkisi arasından POCO F3. F3 yerine Trendyol hâlen satıyorsa POCO F4. F4 satılmıyorsa ve F3'ü güvenilir satıcı satmıyorsa Camon 20s Pro 5G.

Eski bir telefon almaktansa kayıtlı yd X6 pro alırım. 11.500+1000=12.500 .
(Yd telefonlara Banka uygulaması yüklenmemeli)

Var kral. Faceye Şiyar yaz çıkar zaten. Orada link var. İnsanların yorumları da var. Ben 3 cihaz aldım. Ailecek. Yalnız uyarıyorum. Banka uygulaması yükleme yd telefona. Özellikle inat TV ve yd kayıtlı cihazların (iPhone dahil) hepsi kredi kartına sızar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu adam piyasadaki en uygun satıcı. Hatta birçok telefon görürsün. Linki var. Excel tablosu vs var. hatta Dyson falan gibi şeyler de var

Var kral. Faceye Şiyar yaz çıkar zaten. Orada link var. İnsanların yorumları da var. Ben 3 cihaz aldım. Ailecek. Yalnız uyarıyorum. Banka uygulaması yükleme yd telefona. Özellikle inat TV ve yd kayıtlı cihazların (iPhone dahil) hepsi kredi kartına sızar.

Bu adam piyasadaki en uygun satıcı. Hatta birçok telefon görürsün. Linki var. Excel tablosu vs var. hatta Dyson falan gibi şeyler de var
Reis link varsa atabilir misin

Özelden atayım.

Kafana takılanı sorabilirsin

Poco X3 Pro telefonunda kronik sorunlar var.Kendim kullandim deneyimledim beyaz ekran verdi ve dahada hiç düzelmedi şuan telefon kutusunda duruyor sorun ise Anakartın lehimleri socaga dayanamaması sonucu hasar görmesi işlemci konusunda da sorun yaşayanlar var.

x3 proyu yaklaşık 4 sene kullandım. Telefon halen canavar gibi ama arada bir kendi kendine reset atıyor kapanıp kapanıp açılıyor. Parmak izi okuyucusu bozuldu. Aldıktan 1 sene sonra güvenlik güncellemeleri almadı. Onun dışında şakır şakır telefon 5200mah 1 günü rahat çıkarıyor. Yeni telefonum kaçak olmasa satacam kaçak diye duruyor köşede x3 pro.

Bütçe söylesen ayarlarız
F4 GT var çok daha iyi

Geri