Güçlü işlemci, yüksek nit, kaliteli ekran. 90W şarj gücüyle yarım saatte fullenebilen batarya için 7-8 saatnekran süresi gayet kabul edilebilir. Daha iyisi olsun isterdim ama 2.0 GHz 90 hz IPS LCD bi cihazla kıyaslamak yanlış olur.
Bataryası gerçekten hızlı gidiyor hocam elimde x6 pro var gözle görülebilir bi fark var note 11s vardı gayet yetiyordu ama x6 pro batarya konusunda yetmiyor hocamÇok güzel cihaz, bütçe ayırabilecek olsam almak isterdim. Yalnız fark ettim ki Mediatek Dimensity 8300 Ultra, Snapdragon, QC Snapdragon 8s Gen 3 ve Snapdragon 7 Gen 3 olan cihazlara baktığımda batarya konusunda beklenini verememişler. Firmalar mı optimizasyon özürlü yoksa chipsetler mi bilemiyorum ama bir tatminsizlik söz konusu. Tabi orayı burayı kısıp 7 saat ekran süresi alanlar tatmin edici bulabilir de bana pek yeterli gelmedi açıkçası.
Mediamarktın getirdiği kiralama sistemi taksiti yeniden getirecek sanırımTelefonlarda taksit yıllardır yok.
Bende de 400 liralık kupon gözüküyor sadecekupon vermedi yeni hesap açınca
şimdi halletim . Mobil den mi puan merkezine giriyon orada mi puan topluyon hemen 10 puanalda 1k indirimli kod alıyonBende de 400 liralık kupon gözüküyor sadece
Cihaz güçlü ama batarya seni üzebilir xiaomi batarya sorununu hiç bir cihaz da çözemedi benceKronik sorunu vs var mı? Oneplus 9 dan geçilir mi? Kamera konusunda nasıl?
Batarya için ne almalı?Cihaz güçlü ama batarya seni üzebilir xiaomi batarya sorununu hiç bir cihaz da çözemedi bence
22'ye 12/512gb alsan da olurmuş, o da fp şuanPoco Karnaval etkinliği başladı fiyatlar genel olarak piyasaya göre düşük
Poco F6 şuan 23-24 bin bandında Mi Store da 20500 TL yeni üyelere F6 cihazına özel 1000 TL kupon veriyor ve ek olaraka garanti 15 bin tl üzeri elektronik harcamaya 500 TL bonus veriyor. 19 bin TL ye bedavadan biraz pahalı.
X6 pro yerine tasarım ve kamera performans olarak 2k fazla verip bunu almayı mantıklı buldum.
Not:100 adet stok var.
20500 e aldım saat kampanyası vardı saat gelmedi?Poco Karnaval etkinliği başladı fiyatlar genel olarak piyasaya göre düşük
Poco F6 şuan 23-24 bin bandında Mi Store da 20500 TL yeni üyelere F6 cihazına özel 1000 TL kupon veriyor ve ek olaraka garanti 15 bin tl üzeri elektronik harcamaya 500 TL bonus veriyor. 19 bin TL ye bedavadan biraz pahalı.
X6 pro yerine tasarım ve kamera performans olarak 2k fazla verip bunu almayı mantıklı buldum.
Not:100 adet stok var.