🔥İndirim POCO F6 512GB 12GB Ram + Anker Q21i 21.099TL

Yazıyı görünce aklıma geldi hocam, Poco X7 Pro'nun bildiğiniz üzere ciddi bir şebeke sorunu var baya bir insan mağdur bu durumdan.

X7 Pro'yu inceleyen kanallara baktığımda videolarda telefonun bu dezavantajını söylemediklerini gördüm o yüzden bu konularda tek bir kaynağa bakmamak lazım.

Kısaca önerim tek bir kaynağa bakmayın araştırma yapın ve kullanıcı yorumlarınıda dikkate alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam zaten telefonlar Türkiye'ye gelince gördüğüm kadarıyla en fazla 6000 mAh değerlerinde getiriyorlar
hocam öyle kaynaklar bir yerden açık veriyor genelde. mesela volkan manav adlı kanal bir kaç kere youtube anasayfama düştü yeni telefonlara bakarken xiaomiyi gereksiz övdüğü videosunu gördükten sonra videosuna tıklayıp bir daha önerme yaptım direk. en azından şimdi gördüğüm kadarıyla videodaki yorumları silmemiş

x7 pro için şebeke sorunundan hardware plus bahsediyor
dakika 8de konuşuyorlar bir tek bunlarda gördüm

Rom desteği varsa bol custom geliyosa belki iş görür ama pocolar çok kalitesiz
İçine bı tik piyasadan iyi işlemci atıp hintlileri dolandiriyolar
rom desteği bu modelde çok kötü maalesef. xiaomilerin eski modelleri rom konusunda iyiydi. geçen poco f4 indirime girmişti onun rom desteği iyi

hocam öyle kaynaklar bir yerden açık veriyor genelde. mesela volkan manav adlı kanal bir kaç kere youtube anasayfama düştü yeni telefonlara bakarken xiaomiyi gereksiz övdüğü videosunu gördükten sonra videosuna tıklayıp bir daha önerme yaptım direk. en azından şimdi gördüğüm kadarıyla videodaki yorumları silmemiş

x7 pro için şebeke sorunundan hardware plus bahsediyor
dakika 8de konuşuyorlar bir tek bunlarda gördüm

Bunlardan bahsediyorum işte hocam 2-3 tane X7 Pro videosu izlediğimde şebeke sorununu söyleyeni görmemiştim bu yüzden hangi telefon/teknoloji kanalı olursa olsun güvenemiyorum araştırma yapmak şart oldu

Realme gt2 prodan poco f6 ya geçilir mi arkadaşlar sizce?
Geçilmez derseniz ne olabilir bir tık bütçe arttırıp poco f7 pro mu ya da diyorum 25000 bandina getirebilirim kart puanlari vs ile realme gt6 mı ne dersiniz?

Teknoloji siteleri genel mantığa uymayan şeyleri genellikle markalardan para almadan söylemezler burada xiaomi'den para almayan bir kanaldan benim dediğime ters düşecek bir şey duyman mümkün değil ama elbette ki poco telefonlar için kamerası çok iyi çekiyor be abi gündüz de çok iyi çekiyor gece de çok iyi çekiyor diyen kanallar olabilir ama xiaomi'den para almıştır o kanallar. Her gördüğün ak sakallıyı dededen sanarsan senin işin zor dolandırırlar seni.

Bu dediğin daha çok küçük influencerlar için geçerli. Büyük siteler veya kanallar bunu yapınca yurt dışında yerin dibine sokarlar. Güven gitti mi işin biteceğini bildikleri için kötü olan bir ürüne iyi diyemezler en fazla biraz cilalayabilirler. Yazdıkların burası için geçerli. Yazdıklarımın hepsi yurtdışı o yüzden güvenebilirsin.

Gördüğün gibi a35 in biraz daha iyisi a55 oluyor.

A36 diye tutturdun diye yazayım. 256gb olanı bile şarj aletiyle 17bin tl. 512gb f6 21bine kulaklık dahil iyi fiyat. Üstelik a36 gibi kötü malzeme kalitesi yok. Gpu performansı a35/36 ve a55/56 nın 3 (yazıyla üç) katından fazla. Çok yavaş gpusu var bunların. İşlemcileri f6 nın yanından bile geçemez. :) Poco/xiaomi nin yazılımı biraz daha iyi olsa zaten bu fiyatlara bulamazsın. Yazılım desteği samsungdan kötü o yüzden bu fiyattalar.

Yakında beni poco savunucusu yapacaksın.

Honor 200 varken a36/35 alınmaz. Her yönden üstün telefon.

1747321811719.webp

7550 MAH bataryalı telefon en az 230 gram falan olur, diğer türlü de komple plastik olur hayır gelmez o işten. Gereksiz abartı bir değer.
Bir de şu Honor'un cihazına bakın kaç mah, kaç gram ve ne kadar inceliği var. Benim için plastik olması mühim değil kılıfla kullanıyoruz sonuçta. Ayrıca geçenlerde Realme 10000mah bataryalı cihaz tanıtacağının haberini vermişti. Bu saatten sonra çıkacak telefonlar 7K minimum değer olacak büyük ihtimale.

https://www.gsmarena.com/honor_power_5g-13794.php2

Bir de şu Honor'un cihazına bakın kaç mah, kaç gram ve ne kadar inceliği var. Benim için plastik olması mühim değil kılıfla kullanıyoruz sonuçta. Ayrıca geçenlerde Realme 10000mah bataryalı cihaz tanıtacağının haberini vermişti. Bu saatten sonra çıkacak telefonlar 7K minimum değer olacak büyük ihtimale.

https://www.gsmarena.com/honor_power_5g-13794.php2
Bunlar genel kullanıcı cihazları değil, telefonun adı bile POWER :D

Telefonun kamerası çok tartışılmış bende olan telefonlara göre durumunu anlatacağım size.Elimde Poco F6 S20ultra ve İphone 12 mini var.Gündüz fotoğraf çekimlerinde iphone ile poconun pek bir farkını görmedim sadece iphone de renkler biraz daha doğal olabiliyor bazen S20 ultra ise bunların gerisinde kalıyor.Gece fotoğraf çekimlerinde ise iphone ezici bir üstünlük kuruyor diğerlerine.Gündüz video kalitesi olarak iphone sonra s20 sonra poco geliyor fakat iphone un burada da ezici bir üstünlüğü var.Poco ve s20 ultra ise çok farklı değil birbirinden.Gece videolarıda yine aynı şekil ama bu sefer poco samsung un önüne geçiyor.Zoom olarak zaten karşılaştırmaya gerek yok samsungun 4x optik zoomu olduğu için yarışamıyorlar.İphone ve pocoda ise sonuç resimden resime değişiyor.

Şu bilgiyide veriyim bu forumda çoğu kişi tahminimce zamanımda poco f6 yerine x6 pro almıştır performansları çok farklı olmasada kamera olarak f6 çok daha üstün arkadaşım x6 prosundan video çekecektim o kadar kötü geldi ki kamerası onu bırakıp kendi telefonumla çektim.

Sonuç olarak F6 nın kamerası süper değil yarı yolda bırakmaz bana göre de A36 ve A55 ten daha iyi kamerası vardır a56 yı bilemem.Tabi ki eğer iphone ile herhangi bir android telefonun video kalitesini karşılaştırırsanız sonuç sizi üzer.

Telefonun kamerası çok tartışılmış bende olan telefonlara göre durumunu anlatacağım size.Elimde Poco F6 S20ultra ve İphone 12 mini var.Gündüz fotoğraf çekimlerinde iphone ile poconun pek bir farkını görmedim sadece iphone de renkler biraz daha doğal olabiliyor bazen S20 ultra ise bunların gerisinde kalıyor.Gece fotoğraf çekimlerinde ise iphone ezici bir üstünlük kuruyor diğerlerine.Gündüz video kalitesi olarak iphone sonra s20 sonra poco geliyor fakat iphone un burada da ezici bir üstünlüğü var.Poco ve s20 ultra ise çok farklı değil birbirinden.Gece videolarıda yine aynı şekil ama bu sefer poco samsung un önüne geçiyor.Zoom olarak zaten karşılaştırmaya gerek yok samsungun 4x optik zoomu olduğu için yarışamıyorlar.İphone ve pocoda ise sonuç resimden resime değişiyor.

Şu bilgiyide veriyim bu forumda çoğu kişi tahminimce zamanımda poco f6 yerine x6 pro almıştır performansları çok farklı olmasada kamera olarak f6 çok daha üstün arkadaşım x6 prosundan video çekecektim o kadar kötü geldi ki kamerası onu bırakıp kendi telefonumla çektim.

Sonuç olarak F6 nın kamerası süper değil yarı yolda bırakmaz bana göre de A36 ve A55 ten daha iyi kamerası vardır a56 yı bilemem.Tabi ki eğer iphone ile herhangi bir android telefonun video kalitesini karşılaştırırsanız sonuç sizi üzer.
Gece modu için bi düzeltme yapmam gerekiyor.Kalite olarak evet iphone renk dengesi gerçekçilik vb hepsi toplandığı zaman daha iyi ama eğer sadece resim daha aydınlık olsun istiyorsanız poco ve samsung daha iyi samsung en iyisi oluyor.Fakat poco ve samsung un resimlerinde bulanıklık mevcut.

Geri