bu markanın 2 kere telefonunu kullandım birisi 7 ayda düşüp bozuldu diğeride (x3 pro) 5.ayda anakartı yandı. mail attım servislerine 6/7 kere yazdım ne geri dönüş oldu nede ilgilenen. garanti kapmasında olması icin muhattap bulman lazım muhattap bile bulamıyorsun. aklı olan bedava bile verseler bu markamsıdan uzak durur.Poco f6 telefon yere düştü şarjı 15 de takılı kaldı garanti kapsamında olurmu
Fiziki bir sorun derkenEğer fiziki bir sorun yoksa bence garanti kapsamına girer. En iyi cevabı servisi arayıp sorarak alabilirsin.
Yani çatlama ezilme kırılma gibi dışarıdan bakınca görülecek kusurlar yoksa, garantiye gönderip telefonum kendi kendine bu şekilde kaldı diyebilirsin. Düşürdüm dersen büyük ihtimalle kullanıcı hatası deyip geri gönderirler.Fiziki bir sorun derken
Malesef kasasında ve çerçevesinnde çatlak varYani çatlama ezilme kırılma gibi dışarıdan bakınca görülecek kusurlar yoksa, garantiye gönderip telefonum kendi kendine bu şekilde kaldı diyebilirsin. Düşürdüm dersen büyük ihtimalle kullanıcı hatası deyip geri gönderirler.