Batarya olarak bende mi öyle bilmiyorum ama açıkçası biraz hızlı bitiyorS23 fe kullanıyorum kamerası bence fiyatına göre baya iyi gece çekimleri olsun gündüz çekimleri olsun yapay zekası olsun video kalitesi vs olsun baya güzel ve yeterli bence
Çok fark varmıdırKamera olarak S23 Fe daha iyi.
Ne beklediğine bağlı. Kamera için alırsan var, arada sırada kamerayı kullanıyorsan çok bir fark olmaz.Çok fark varmıdır
Hangi telefonBatarya olarak bende mi öyle bilmiyorum ama açıkçası biraz hızlı bitiyor
TeşekkürlerNe beklediğine bağlı. Kamera için alırsan var, arada sırada kamerayı kullanıyorsan çok bir fark olmaz.
S23 fe den bahsediyorum bataryası hızlı bitiyor onun dışına akıcı hızlı kamerası baya iyi bence fiyatına göre işlemcisi için bişey demicem oyun oynamıyorum ama sd 8gen 2 kadar puan veriyor neredeyse pubg de fln 120 fps desteği var diye biliyorum ama bekadar 120 fps oynatıyor bilmiyorum oyun içinde güçlü bir işlemcisi var genel kullanım olarkda iyi sadece bataryanın hızlı bittiğini söyleyebilirim ama genede vatan mediamarkt yada samsung mağazasından eline alıp öyle incelemeni öneririmHangi telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
Değerli yorumun için çok teşekkürlerS23 fe den bahsediyorum bataryası hızlı bitiyor onun dışına akıcı hızlı kamerası baya iyi bence fiyatına göre işlemcisi için bişey demicem oyun oynamıyorum ama sd 8gen 2 kadar puan veriyor neredeyse pubg de fln 120 fps desteği var diye biliyorum ama bekadar 120 fps oynatıyor bilmiyorum oyun içinde güçlü bir işlemcisi var genel kullanım olarkda iyi sadece bataryanın hızlı bittiğini söyleyebilirim ama genede vatan mediamarkt yada samsung mağazasından eline alıp öyle incelemeni öneririm
F6 kullanmayan insanların sallamasyon yorumları sebebiyle telefonun kamerası karalanıyor, "gündüz" s23fe ile karşılaştırma amaçlı fotoğraf ve video çeksen bir fark hissetmezsin hatta video stabilizasyonu çok iyi ,ois gayet başarılı ,imx 882 sensörlü ana kamerası iyi seviyelerde, detay performansı iyi, foto ve video çekiyor.Hangisinin kamerası daha iyidir f6 donanım olarak çok üstün olsada kamerasının çamur çıkmasından korkuyorum
120 fps desteği yok bizzat kullanıyorum insanlara yanlış bilgi vermeyinS23 fe den bahsediyorum bataryası hızlı bitiyor onun dışına akıcı hızlı kamerası baya iyi bence fiyatına göre işlemcisi için bişey demicem oyun oynamıyorum ama sd 8gen 2 kadar puan veriyor neredeyse pubg de fln 120 fps desteği var diye biliyorum ama bekadar 120 fps oynatıyor bilmiyorum oyun içinde güçlü bir işlemcisi var genel kullanım olarkda iyi sadece bataryanın hızlı bittiğini söyleyebilirim ama genede vatan mediamarkt yada samsung mağazasından eline alıp öyle incelemeni öneririm