MerTaha
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 37
- İsim
- Mert Taha Engin
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ya 3 yıldır poco f3 kullanıyorum hanımda x3 pro kullanıyıyor benim ki en ufak şeyde bile çok ısınıyor ve şarj soketi şarj kablosunu tutmuyor hanımınki de sürekli arızalanıyor günde 4 5 kere kendiliğinden açılıp kapanıyor ses tuşu bozuldu yaptırdık şarj soketini yaptırdık derdi bitmiyor şu anda da parmak izi yani kilit tuşu çalışmıyor uzun lafın kısası 3 yılda çöp oluyor cihazlar güncelleme işi de bitti sayılır iyi düşünün 20 bin verip 3 yıl sonra çöp olması var iphone tarzı bie şey alsak 7 8 yıl kaffamız rahat ben anlamıyorum ne yapacağız kafayı kırıp iphone 15 lere bakıyorum pro modelleri 70 k uzun süre kullanılır ve parasının karşılığını verir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
20599 tl değil mi
Xiaomi Türkiye
Favori ürünlerinizi satın almak için Xiaomi Türkiye resmi web sitesine hoş geldiniz. Burada en yeni Xiaomi akıllı telefonları, Redmi akıllı telefonları, Mi Bantları, Güç bankaları ve diğer popüler ürünlerin yanı sıra çeşitli düzensiz indirimleri mi.com/tr adresinden satın alabilirsiniz.
m.buy.mi.com
Buradan 20 mi puana 1000tl indirim kuponu alabiliyorsunuz
Şuan kullandığım telefon redmi note 8 ve 5-6 yıldır kullanıyorum. Cihazim bu zamana kadar hiç tamir görmedi cihazları temiz kullanırım o kadar sorun yaşiyacağimi düşünmüyorum genede bilgilendirme için teşekkürler