Yıldırım_1
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Hangi telefon alınmalı? Uzun süre kullanilmalik hangisi alinmali?
Sıfır mı ? Bütçe ne ?Hangi telefon alınmalı? Uzun süre kullanilmalik hangisi alinmali?
max butce?Hangi telefon alınmalı? Uzun süre kullanilmalik hangisi alinmali?
7500 yenilenmiş bakiyorumSıfır mı ? Bütçe ne ?
7500max butce?
yenilenmiş alma 2.el al ve mi11 lite daha iyi7500 yenilenmiş bakiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7500
Oyun perfomansında poco daha iyi değilmi?yenilenmiş alma 2.el al ve mi11 lite daha iyi
Garantisinin olması için yenilenmiş alıyorum.yenilenmiş alma 2.el al ve mi11 lite daha iyi
Samsung A24 de düşünülebilir , getmobil de 7500 e görmüştüm. Onun dışında m3 pro 5g 5000 tl fiyatıyla dikkat çekici geldi , bu fiyata 5g desteği olması avantaj.7500 yenilenmiş bakiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7500
3-4 sene gidermi? bütün oyunlarda en düşükte 30 versin yeter. ve a24'ün performansı nasıl?Samsung A24 de düşünülebilir , getmobil de 7500 e görmüştüm. Onun dışında m3 pro 5g 5000 tl fiyatıyla dikkat çekici geldi , bu fiyata 5g desteği olması avantaj.
o bantlara yd 0 al daha iyi3-4 sene gidermi? bütün oyunlarda en düşükte 30 versin yeter. ve a24'ün performansı nasıl?
Yd bakmiyorum. Telefon o kadar süre gidermi? Veya yerine ne alınabilir?o bantlara yd 0 al daha iyi
kayıtı olan bir cihaz seç
2. el ürünün 3-4 yıl gideceğinin garantisini kimse veremez
Yani giriş segment cihaz alıyorsun hocam pek bir şey bekleme, bütçe ayarlayana kadar seni götürür. Samsung güncelleme desteği konusunda iyi , A24 hala güncelleme almaya devam ediyor , en son android 15 güncellemesini aldı.3-4 sene gidermi? bütün oyunlarda en düşükte 30 versin yeter. ve a24'ün performansı nasıl?
3-4 sene götürsün birde bütün oyunlarda en düşük ayarlarda 30 FPS versin yeter a24 bütçeye uymuyor a23 uyuyor.Yani giriş segment cihaz alıyorsun hocam pek bir şey bekleme, bütçe ayarlayana kadar seni götürür. Samsung güncelleme desteği konusunda iyi , A24 hala güncelleme almaya devam ediyor , en son android 15 güncellemesini aldı.