Poco m3 pro 5g mi? Xiaomi mi 11 lite mi?

C kalite alınmaz bence olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yenilenmiş cihaz kullanan var mı ben hiç güvenmiyorum da.
Güvenilir yerden alınırsa iyidir.

Yd bakmiyorum. Telefon o kadar süre gidermi? Veya yerine ne alınabilir?
işte dediğim de bu hocam 2. el cihaza şu kadar gider demek zor ilk kullanıcı nasıl kullandı veya bu kaçıncı kullanıcı gibi soruları satıcı yanıtlasa bile doğruluğu %100 değildir
bu fiyata zor ancak biraz daha çıkarım derseniz yurt içi ve uzun süre gidebilecek en iyi cihaz samsungun a serisi olabilir (sıfır) taksit veya biraz daha bütçeyi aşarak öneririm
yinede ben yd taraftarıyım karar sizin

ben yurtdışı kovalardım hem orijinal parçalar hemde 8 ay sonra ımei attırırsın aceleside yok

0 almak her zaman mantıklı o yüzden ben yd milliyetçisiyim arkadaş.

işte dediğim de bu hocam 2. el cihaza şu kadar gider demek zor ilk kullanıcı nasıl kullandı veya bu kaçıncı kullanıcı gibi soruları satıcı yanıtlasa bile doğruluğu %100 değildir
bu fiyata zor ancak biraz daha çıkarım derseniz yurt içi ve uzun süre gidebilecek en iyi cihaz samsungun a serisi olabilir (sıfır) taksit veya biraz daha bütçeyi aşarak öneririm
yinede ben yd taraftarıyım karar sizin
Samsung,Xiaomi,poco olabilir marka olarak 3-4 sene gidecek en az b kalite bütçeye uyan bütün oyunları en düşük ayarlarda 30 FPS verebilsin yeter Yd olmasın.

Samsung,Xiaomi,poco olabilir marka olarak 3-4 sene gidecek en az b kalite bütçeye uyan bütün oyunları en düşük ayarlarda 30 FPS verebilsin yeter Yd olmasın.
yenilenmiş telefon siteleri hakkında bir bilgim yok bu sebeple bir öneri yapmam maalesef mümkün değil
ancak şunu söyleyebilirim 3-4 sene gidicek tüm oyunlar min. 30 fps ve yurt içi bir cihaz için 7500tllik bir bütçe pek mümkün gibi görünmüyor

Oyun perfomansında poco daha iyi değilmi?

Garantisinin olması için yenilenmiş alıyorum.
garantisi sana yardımcı olmaz ayrıca içindeki donanımlar sıkıntı çıkartır şikayetlere bakabilirsin

Geri