Neler Yeni

Poco X3 GT alınır mi

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
5500
Arkadaşlar ikinci el alacağım, tek istediğim kasmadan ve donmadan akıcı pubg oynamak ve kasmadan Instagram tiktok kullanmak. Miui arayüzünden canım çok yandı ama poco arayüzü biraz daha performans odaklı olduğu için güvenim var.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Arkadaşlar ikinci el alacağım, tek istediğim kasmadan ve donmadan akıcı PUBG oynamak ve kasmadan Instagram tiktok kullanmak. Miui arayüzünden canım çok yandı ama poco arayüzü biraz daha performans odaklı olduğu için güvenim var.
NFC modelinde aşırı derecede pil sorunu yaşıyorum. GT modeli hk. pek bir fikrim yok ama pro modeline sahip bir arkadaşım da pil sorunu yaşıyor.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NFC modelinde aşırı derecede pil sorunu yaşıyorum. GT modeli hk. pek bir fikrim yok ama pro modeline sahip bir arkadaşım da pil sorunu yaşıyor.
Pil sorunu olacağını zannetmiyorum zaten 67w hızlı şarjı var 40 dakikada %100 şarj olabiliyor. siz arayüzde takılmalar yaşıyormusunuz?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Pil sorunu olacağını zannetmiyorum zaten 67w hızlı şarjı var 40 dakikada %100 şarj olabiliyor. siz arayüzde takılmalar yaşıyormusunuz?
Arayüzde nadir de olsa takılmalar yaşıyorum. Mesela ana ekrana gelmek istediğim zaman şöyle 3-4 saniye sapıttığı oluyor bu sanırsam launcher ile alakalı. Ama nadir yani 2 günde 1 fln kısa sürüyor.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arayüzde nadir de olsa takılmalar yaşıyorum. Mesela ana ekrana gelmek istediğim zaman şöyle 3-4 saniye sapıttığı oluyor bu sanırsam launcher ile alakalı. Ama nadir yani 2 günde 1 fln kısa sürüyor.
Ama deli edecek kadar rahatsız edici değil anladığım kadarıyla sizin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,482
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom