halil_sefaçağlar
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 95
- İsim
- Halil
PC kullandıkça 3-4 senede performans düşüşünden ötürü, parça (ekran kartı yükseltme, işlemci yükseltme) gibi değiştirenler oluyor. Xbox veya PlayStation'da 8-10 sene kullanıp, ilana satılığa koyulduğunda (parça yükseltme yapılmadığından ötürü) sıfır konsola göre performans düşüşü olur mu sizce? Xbox Series S almayı düşünüyordum, oynamak istediğim oyunlar Forza Horizon 4 ve 5, GTA 5 ve Warzone gibi belli başlı bilindik oyunlar.
1) İkinci el Xbox Series S sizce bu oyunları takılmadan, donmadan, kasmadan akıcı şekilde oynatabilir mi?
2) Xbox Series S'in depolama alanının az olduğunu biliyorum. 512 GB alanın 300 GB kadarını kullanabildiğimiz için, GTA 5 ve Warzone indirsem neredeyse sistemde yer kalmayacak. 1 TB USB Bellek alarak, Xbox'a takıp depolama alanı gibi kullanabilir miyim? Teşekkürler.
1) İkinci el Xbox Series S sizce bu oyunları takılmadan, donmadan, kasmadan akıcı şekilde oynatabilir mi?
2) Xbox Series S'in depolama alanının az olduğunu biliyorum. 512 GB alanın 300 GB kadarını kullanabildiğimiz için, GTA 5 ve Warzone indirsem neredeyse sistemde yer kalmayacak. 1 TB USB Bellek alarak, Xbox'a takıp depolama alanı gibi kullanabilir miyim? Teşekkürler.