Poco X3 MIUI 13 alacak mı?

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,321
Selamlar Poco X3 cihazıma miui 13 gelicek diye biliyordum ancak güncelleme listelerinde göremedim. Gelicek mi, gelicekse ne zaman gelir?

X3 Pro'ya geldi, X3'e de yakında gelir. X3, X3 Pro'ya göre biraz daha eski bir cihaz olduğu için geç gelmesi normal.
Güncelleme listlerinde göremedim gelsinde biraz geç gelmesi problem değil teşekkürler.

Play store MIUI downloader yazıp uygulamayı indirin. Tüm telefonların listesi var, android 12 alacak mı miui 13 alicak mi vs vs.

Bence güncelleme, ne kadar güncelleme yaparsan telefon o kadar yavaşlar.

MIUI 13 geçen sene çıktı bile. Çin'de çıkar çıkmaz kısa süre içerisinde tüm Çin'e yayınlandı. Fakat Xiaomi, Global'e aylar sonra çok geç yayınlamaya başladı. Özellikle konu POCO'ya gelince daha yeni çıktı. Ayrıca sadece Global ve marka ayrıntısı da yok. MI EU TR TW RU IN ID gibi dağıtımlar var bizim TR olduğu için normalde MI EU gibi dağıtımlardan da sonra çıkacak TR için. Yani daha 1-2 ay gibi vakit beklemen lazım. Çünkü POCO F3'e POCO'nun amiral gemisinin TR dağıtımına bile daha geçen hafta geldi güncelleme. Ama kesin gelecektir güncelleme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,802
Üyeler
197,548
Son üye
Hamza Sarı
Geri