Neler Yeni

Poco X3 MIUI 13 alacak mı?

En İyi Cevap
3
Selamlar Poco X3 cihazıma miui 13 gelicek diye biliyordum ancak güncelleme listelerinde göremedim. Gelicek mi, gelicekse ne zaman gelir?

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
X3 Pro'ya geldi, X3'e de yakında gelir. X3, X3 Pro'ya göre biraz daha eski bir cihaz olduğu için geç gelmesi normal.
Güncelleme listlerinde göremedim gelsinde biraz geç gelmesi problem değil teşekkürler.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Play store MIUI downloader yazıp uygulamayı indirin. Tüm telefonların listesi var, android 12 alacak mı miui 13 alicak mi vs vs.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Bence güncelleme, ne kadar güncelleme yaparsan telefon o kadar yavaşlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
MIUI 13 geçen sene çıktı bile. Çin'de çıkar çıkmaz kısa süre içerisinde tüm Çin'e yayınlandı. Fakat Xiaomi, Global'e aylar sonra çok geç yayınlamaya başladı. Özellikle konu POCO'ya gelince daha yeni çıktı. Ayrıca sadece Global ve marka ayrıntısı da yok. MI EU TR TW RU IN ID gibi dağıtımlar var bizim TR olduğu için normalde MI EU gibi dağıtımlardan da sonra çıkacak TR için. Yani daha 1-2 ay gibi vakit beklemen lazım. Çünkü POCO F3'e POCO'nun amiral gemisinin TR dağıtımına bile daha geçen hafta geldi güncelleme. Ama kesin gelecektir güncelleme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,874
Üyeler
163,734
Son üye
huseyndemrdag
Top Bottom