Poco x3 mü redmi note 10 serisi bi telefon mu?

Reaksiyon skoru
62
Yurtdışı kayıtsız telefon alacağım poco x3 mü yoksa redmi note 10 serisi bi telefon mu almalıyım. X3 ips 120hz redmi note 10 amoled 60 hz diye biliyorum kamera konusunda beni gayet tatmin eder mlbb dan başka oyun oynamam ikinci telefon olarak iphone 6s kullanacağım. Hangi telefonu almalıyım teşekkür ederim

Yurtdışı kayıtsız telefon alacağım poco x3 mü yoksa redmi note 10 serisi bi telefon mu almalıyım. X3 ips 120hz redmi note 10 amoled 60 hz diye biliyorum kamera konusunda beni gayet tatmin eder mlbb dan başka oyun oynamam ikinci telefon olarak iphone 6s kullanacağım. Hangi telefonu almalıyım teşekkür ederim
Note 10 larda İMEİ atılmıyor diye biliyorum.

Belki ileride 144 hz bi pc de toplayabilirim bunuda göz önüne alalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Atılıp atılmadığına bakayım bi emin olmak için.
Bu arada düz X3 yok NFC dir o.
Nfc yani pro modeli olmadığı için düz dedim

@erdemakpunar18 Evet 10s' e atılıyor İMEİ.
X3 öneririm ikisi arasında.

Hocam Poco X3 kullanıyorum şu anda kronik sorunları vardı onlar düzeldi şu anda sıkıntısız kullanıyyorum memnumum.Normalde note 10 alıcaktım ama Ekran sürekli kendi kendine kapanıyor diyorlardı o yüzden almadım ama belki düzeltmiş olabilirler bakın derim

Hocam Poco X3 kullanıyorum şu anda kronik sorunları vardı onlar düzeldi şu anda sıkıntısız kullanıyyorum memnumum.Normalde note 10 alıcaktım ama Ekran sürekli kendi kendine kapanıyor diyorlardı o yüzden almadım ama belki düzeltmiş olabilirler bakın derim
Hiç canlı görmedim gerçekten 120 hz akıcılığı var mı

@erdemakpunar18 Evet 10s' e atılıyor İMEİ.
X3 öneririm ikisi arasında.
Teşekkür ediyorum kral

Hiç canlı görmedim gerçekten 120 hz akıcılığı var mı

Teşekkür ediyorum kral
Hocam bu arada kronik sorun diye yanlış yazmışım yazılımsal sorun olucaktı :D bu arada 60 hz den 120 hz e alınca o farkı anlıyorum mesela 60 hz de menuyu aç kapat sonra 120 hz ye al menuyu aç kapat aradak fark anlasılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,163
Üyeler
192,628
Son üye
nestia
Geri