Neler Yeni

Öneri Poco X3 NFC 3124 TL'ye Alınır mı?

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı bu şekilde 64GB olan modeli. Sizce bu fiyata alınır mı? 3300TL bütçem var, daha iyisi var mıdır?
64 ü sıkıntı etmezsen realme 7 al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Depolamaya göre tüm özellikleri geçecekseniz bence daha fazla öneri yapmanıza gerek yok diye düşünüyorum. Mantıklı bir öneri değil, teşekkürler.
İroni işareti yaptım fark ettiniz mi??

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
@Peganeo bak ben o paraya gidip Oppo Reno 4 Lite aldım, böyle saçma sapan sorunlarla uğraşmamak için ve gayett mutluyum.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
@Peganeo bak ben o paraya gidip Oppo Reno 4 Lite aldım, böyle saçma sapan sorunlarla uğraşmamak için ve gayett mutluyum.
Aynısı ve daha günceli reno 5 lite var reno 4 lite neden alırsınki

Alıntıyı görüntüle
Fiyatı bu şekilde 64GB olan modeli. Sizce bu fiyata alınır mı? 3300TL bütçem var, daha iyisi var mıdır?
Kısacası 128 gb istiyorsan Oppo reno 5 lite
64 istiyorsan realme 7

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Aynısı ve daha günceli reno 5 lite var reno 4 lite neden alırsınki

Kısacası 128 gb istiyorsan Oppo reno 5 lite
64 istiyorsan realme 7
Aynı neredeyse, özellik farkı yok. Fiyat farkı yoksa alınabilir.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
64 ü sıkıntı etmezsen realme 7 al

İroni işareti yaptım fark ettiniz mi??
1634150779994.png

Sonradan düzenlemişsiniz.
Sosyal medya ile çok uğraşıyorum 120Hz nin daha iyi olacağını düşünüyorum. Arkadaşımda aynı telefon var hiç problem yaşamadığını söylüyor.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle

Sosyal medya ile çok uğraşıyorum 120Hz nin daha iyi olacağını düşünüyorum. Arkadaşımda aynı telefon var hiç problem yaşamadığını söylüyor.
Sen bilirsin, ben bu işte diğer insanlardan daha bilgili biri olarak Xioami'yi önermiyorum bunu bil, gerisi sana kalmış.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Sen bilirsin, ben bu işte diğer insanlardan daha bilgili biri olarak Xioami'yi önermiyorum bunu bil, gerisi sana kalmış.
Evet, telefon konusunda sizden bir çok kez öneri aldım ama yazılımın bana pek bir zararı olacağını düşünmüyorum. Kamera ve Sosyal medya odaklı olmasını istiyorum. Çok fazla sorun yaratırsa Custom Rom atabilirim ama Miui 13 de problemleri düzelteceklerine inanıyorum.

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
kimseler duymasın
Alıntıyı görüntüle

kral milletin lafına bakarsan hiç bişe alamazsın neyi istiyosan onu al kimseyi takma çok

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Alıntıyı görüntüle

1)Sen demeden hemen değiştirdim dedikten sonra değil öncelikle yanlış anlaşılmasın diye hemen düzelttim
2)biz sana daha iyisini öneriyoruz ve birkaç ay sonra belki pişman olacağsın (alırsan umarım olmazsın) bence önerdiğimi al dsotum saygılarla ama illa alacaksanda problem yok senin kararın senin paran ben ve arkadaşım önerdi gerisi senin :)

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
1)Sen demeden hemen değiştirdim dedikten sonra değil öncelikle yanlış anlaşılmasın diye hemen düzelttim
2)biz sana daha iyisini öneriyoruz ve birkaç ay sonra belki pişman olacağsın (alırsan umarım olmazsın) bence önerdiğimi al dsotum saygılarla
Önerin için teşekkürler, önerdiğiniz telefonların istediğim kriterlere göre bir telefon olmadığını düşünmekteyim. Arkadaşım da bu telefonu kullanmakta yazılımsal olarak bir problem yaşamadığını söylüyor. Şansımı bu telefondan yana kullanacağım.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Önerin için teşekkürler, önerdiğiniz telefonların istediğim kriterlere göre bir telefon olmadığını düşünmekteyim. Arkadaşım da bu telefonu kullanmakta yazılımsal olarak bir problem yaşamadığını söylüyor. Şansımı bu telefondan yana kullanacağım.
Peki dostum ama ROM atmayı unutma daha rahat olur. Şimdiden hayırlı olsun ama almadan önce biraz daha arştırmanı tavsiye ederim daha iyisi vardır belki diye

Alırsan bunuda indir bu arada https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mi.android.globallauncher belki işe yarar

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
@DJ. Mic Check @lionroper X3 PRO aldım araştırmam sonucunda kamera yönünde çok büyük bir fark olmadığını öğrendim. Bu yüzden X3 PRO nun daha iyi olabileceğini düşündüğüm için 3500TL ye X3 PRO aldım.

Top Bottom