Neler Yeni

Öneri Poco X3 NFC 3124 TL'ye Alınır mı?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/realme-7.html bu da alınabilir. 2.el de 500TL daha katıp bu fiyatlara aslında face id si çalışmayan iphone x veya xr da alabilirsin zaten çok önemli bir şey değil yüz tanıma şifre diye bir şey var.
mesela yani.

Son düzenleme:

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı bu şekilde 64GB olan modeli. Sizce bu fiyata alınır mı? 3300TL bütçem var, daha iyisi var mıdır?

Ben kullanıyorum.

Xiaomi yazılım konusunda özellikle POCO serisinde vasat.

12.5 daha yeni geldi Android 11 ile beraber ve çoğu özellik getirilmedi.

Bildirim sesini kısma özelliği bile yok, bu fiyata daha düşük işlemcisi olan daha iyi yazılıma sahip telefonlar alınabilir.

Oneplus Nord vardı, gerekirse biraz ekle düzgün bişey al.

Özellikle telefon ekranı çok vasat, okuma modu açık ama bazen devredışı kalıyor.

İlk aldığımda çok daha fazla sorunlar vardı şuan düzeltildi çoğu şey ama 12.5 enchanced sürümü gelmedi.

Kamerası çok güzel ama GCAM yüklersen, kendi uygulaması rezalet.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,503
İsim
Hakanbey
Biraz uzun bir eleştirim olacak para almış gibi de konuşmicam - ve + yönlerini söylicem . Öncelikle telefon harika güzel memnun kaldım 8/256 modelini kullanıyorum .
- Yönleri
• Kamera gece çekimlerinde biraz daha iyi olabilirmiş .
• Ekran 120hz ama adaptif olduğundan dolayı pek yorum yapamam ama kaydırma işlerini yaparken 120 değil de 60 gibi sanki arabalardaki ABS sistemi varmış gibi çok çabuk duruyor ben bu durumdan şikayetçiyim yeterince akıcı değil ama bu sorun değil benim için .
• Batarya olarakta çabuk falan bitmiyor çok abartıp gömüyorlar ama - yanı şu en ufak bir işlemde bile işlemcinin %60-70'e fırladığını gördüm bu da şarjın hızlı gitmesine sebep oluyor ama NFC ile nerdeyse aynı bir batarya kullanımı veriyor .
• Telefon ile alakalı değil ama yazılımsal olarak arayüzün akıcılığı yetersiz bence ama göze batan bişey yok bunu saymayabilirsiniz .

+ Yönleri ise şu şekilde
• Telefon oyunlarda aşırı akıcı bir şekilde çalışıyor çok beğendim ve memnun kaldım .
• Fiyatına göre şarj doldurma süresine göre bataryanın bitiş hızı ve süresi gayet güzel ve yeterli .
• Bu telefon kesinlikle Note 8 Pro telefonunun daha da yükseltilmiş versiyonu gibi duruyor yani baya hoş ve şık duruyor .
• Kutunun içeriği ise bana göre tatlı ve hoş duruyor çoğu telefonda artık kılıf ve şarj aleti bile bulamaz olduk 33W gerçekten memnun etti .
• İkinci bir defa android telefon kullanıyorum bundan önce iPhone 11 vardı ama miui arayüzü bana daha tatlı ve güzel geliyor .
• Son aklıma gelen artı özelliği ise UFS 3.1 sayesinde oyunlar çok hızlı bir şekilde açılıyor .

Gelmesi ve düzeltilmesi gerekenler
• MIUI arayüzü daha güzel optimize edilmeli .
• Bazı uygulamalarda 3-4 kere de bir kere denk gelen hata olan kayan pencereleri açtığınız zaman görsel bug düzeltilmeli.
• Şarj olurken önceden ondalık olarak yani %10.73 gibi oluyorsa artık %10 oluyor bazen ise düzeliyor bu da kalıcı olarak düzeltilmeli .
• Bildirim panelinde Spotify yada çeşitli müzik uygulamalarının simgesi gözükmüyor bu da düzeltilmeli.
• Pil Optimizasyonu yaparken kapatmamı istediği programları kapattıktan bir kaç dakika sonra kendi kendine otomatik olarak arkaplanda kendiliğinden açılıyor ve şarj harcamaya kaynak kullanmaya devam ediyor düzeltilmesi gerekli diye düşünüyorum .
• Son olarak aklıma gelen bir diğer şey ise planlı açma ve kapatma özelliğini açtım ve hala da kullanıyorum ama çoğunlukla telefon kapandığı zaman kapalı bile olsa telefonum gece sürekli kullanmadığım uygulamalar ayarlarda açık gözüküyor ve sabaha kadar 2-3 şarjımı buna rağmen kaybediyorum ve telefon kendisi zamanında açıldığında sistemin tamamen açılması ve oturması için telefonun şifresini bir kere girip ekran kilidini açmanız lazım ve 4-5 saniye boyunca bildirim panelindeki veri kullanımı ,simgeler , yazılar vs düzelmesini bunun yüzünden bekliyorsunuz ama bunu telefon açıkken sadece bir kere bekliyorsunuz bu da düzeltilmeli ve bunu - yön olarak görmeyin.

Son olarak yorumum telefonu çıktığı aydan beridir kullanıyorum en ufak bir donma kasma yada sıkıntısını görmedim beni 2-3 yıl rahat götüreceğine inanıyorum sorusu olan yazabilir ben memnunum telefona puan verecek olsam 5 üzerinden 4.75 yıldız verirdim buglar olmasa gerçek fiyatına göre 5 yıldızı hakedecek bir telefon . Bir kız kullanıcıya göre de telefonu gayet temiz kullandım sanırım bir sonraki telefonum yine Xiaomi markasından bir telefon olacak . Arada resim de çiziyorum bu arada.

•Bahsetmek istediğim bir konu ise FPS konusu call of duty de config olmadan 90 FPS veren telefon pubg de config olması şartı ile HDR ayarda bile 90 FPS veriyor . Drop yiyorsaniz yada aniden donuyor ise uygulamanin pil tasarruf ayarını kısıtlama yok moduna alarak işlemcinin tüm çekirdeklerini açarak daha iyi performans alabilirsiniz .

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/realme-7.html bu da alınabilir. 2.el de 500TL daha katıp bu fiyatlara aslında face id si çalışmayan iphone x veya xr da alabilirsin zaten çok önemli bir şey değil yüz tanıma şifre diye bir şey var.
mesela yani.
2. El düşünmüyordum teşekkürler.
Ben kullanıyorum.

Xiaomi yazılım konusunda özellikle POCO serisinde vasat.

12.5 daha yeni geldi Android 11 ile beraber ve çoğu özellik getirilmedi.

Bildirim sesini kısma özelliği bile yok, bu fiyata daha düşük işlemcisi olan daha iyi yazılıma sahip telefonlar alınabilir.

Oneplus Nord vardı, gerekirse biraz ekle düzgün bişey al.

Özellikle telefon ekranı çok vasat, okuma modu açık ama bazen devredışı kalıyor.

İlk aldığımda çok daha fazla sorunlar vardı şuan düzeltildi çoğu şey ama 12.5 enchanced sürümü gelmedi.

Kamerası çok güzel ama GCAM yüklersen, kendi uygulaması rezalet.
Hocam Camera2Api desteği var mı telefonun? X3 PRO aldım ben.
Hayırlı olsun.
Teşekkürler :peepokalp:

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Camera2Apı nedir bilgim yok ama Gcam kullanabiliyorum.
GCAM kullanabilmeniz için telefonun Camera2Api yi desteklemesi gerekir. Dediğinize göre Camera2Api özelliğini açık bir şekilde geliyor. Kameranın tamamından yararlanabiliyoruz, şuan da kargoda tahmini teslimat yarın olarak gözüküyor. Deneyimlerimi buraya yazarım teşekkürler.

Camera2 API, Android telefonunuzda Google kamera veya 3.parti bir kamera uygulamasından tam olarak yararlanmanızı sağlayan bir köprüdür. Camera2 API, Google tarafından 2015 yılında Android 5.0 etkinliğinde tanıtıldı. Camera2 API’nin ana amacı, deklanşör hızı, RAW çekimi, beyazlık dengesi gibi bazı önemli kamera özelliklerini kontrol ederek kamera kalitesini artırmak.

Top Bottom