Neler Yeni

poco x3 nfc mi poco x3 pro mu ?

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
Fark yok mu ? Biri PUBG de 45 FPS akıcı da veririken diğeri akicida 60 veriyor ve ghd 60 destekliyor nasıl fark yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al knk CPU farkı az mı çok mu oyun performansi iki katı fark atmış
ben fak yok yazmadım okuma yazman da mı yok? 6gb ramli modelinde çok aşırı fark olmayacağını yazdım ve kamera açısından nfc modeli biraz daha iyi dedim. Bunları bench mark ve oyun testlerine bakıp söyledim zaten boş boş konuşma.

CalyL0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Oğuzhan
Bütçe varsa poco x3 pro alıp geçin

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Emre
ben fak yok yazmadım okuma yazman da mı yok? 6gb ramli modelinde çok aşırı fark olmayacağını yazdım ve kamera açısından nfc modeli biraz daha iyi dedim. Bunları bench mark ve oyun testlerine bakıp söyledim zaten boş boş konuşma.
Bence senin bilgin yok burda boş yapiyorsin diyeceğin şey direkt X3 pro val demekti sen ise lafı dolandırıp kendini haklı çıkarmaya calişmişsin ve işlemci farkı pek yok yazmişsin bence git bı teknoloji öğren sonra gel tavsiye ver millete

NFC olan modelde de snapdragon 732G oyun işlemcisi var pro modelde ise snapdragon 860 oyun işlemcisi var. İki işlemci arasında performans olarak dağlar kadar fark yok fakat hatrı sayılır derecede bir fark var tabi ki nesil farkı olduğu için. Pro modelini alacaksanız 6 gb ram olan model çok fark yaratacağını zannetmiyorum fakat 8gb kullanıma bağlı olarak farklar yaratabilir tabi. Yani size kalmış çokta fiyat farkı yoksa pro modeli tercih edilebilir.
Dağlar kadar yok demişsin daha ne diyebilirsin ki her türlü haksizsin uzatmayalim

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
Bence senin bilgin yok burda boş yapiyorsin diyeceğin şey direkt X3 pro val demekti sen ise lafı dolandırıp kendini haklı çıkarmaya calişmişsin ve işlemci farkı pek yok yazmişsin bence git bı teknoloji öğren sonra gel tavsiye ver millete
Ben nerde kendimi haklı çıkartmaya çalışmışım? Arkadaşın belirttiği fiyat kısalasındaki önerim bu iki telefondu. Ve ikisi arasındaki artıları ve eksileri söyledim. Bu kadar basit ve daha önceki yorumum da bu şekildeydi;

NFC olan modelde de snapdragon 732G oyun işlemcisi var pro modelde ise snapdragon 860 oyun işlemcisi var. İki işlemci arasında performans olarak dağlar kadar fark yok fakat hatrı sayılır derecede bir fark var tabi ki nesil farkı olduğu için. Pro modelini alacaksanız 6 gb ram olan model çok fark yaratacağını zannetmiyorum fakat 8gb kullanıma bağlı olarak farklar yaratabilir tabi. Yani size kalmış çokta fiyat farkı yoksa pro modeli tercih edilebilir.

sen bi benim önceki yorumu idrak etmeye çalış. Sanırım türkçe biraz zayıf

krammer

80+ Bronze
x3 PRO 6/128 olanını kullanıyorum 1 haftadır gayet memnunum. NFC nin artısı kamerası ve malzeme kalitesi iyi. Pro ise işlemci olarak çok daha iyi çok manyak fotoğraf tutkunuyum diyorsanız NFC alın ama onun dışında ben olsam her türlü PRO alırdım.
-Not: Bununda kamerası fena sayılmaz NFC den farkı renkler ona göre biraz daha soluk gibi NFC daha canlı yani(ikisini de kullandım kısa süreliğine de olsa)

Konu eskiymiş yeni farkettim ana sayfada görünce yeni sandım..

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Pro kesinlikle farka değer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Emre
Ben nerde kendimi haklı çıkartmaya çalışmışım? Arkadaşın belirttiği fiyat kısalasındaki önerim bu iki telefondu. Ve ikisi arasındaki artıları ve eksileri söyledim. Bu kadar basit ve daha önceki yorumum da bu şekildeydi;

sen bi benim önceki yorumu idrak etmeye çalış. Sanırım türkçe biraz zayıf
Ya sen onu bunu bırak ta düşünceyi geliştirme yollarına çalış dağlar kadar fark yok diyip hattı sayılır fark var demek ve iki işlemci arasında bayaa fark var bana laf söyleyeceğini önce öğren sonra foruma gel tavsiye paylaş daha da uzatma millete bildirim gidiyor boş boş

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Anonim
Neye daha çok önem verdiğine bağlı bence oyun daha fazla oynuyorsan pro yu almanı öneririm günlük hayatta kullanacaksan NFC yi almanı öneririm.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
ben olsam pro alırdım.

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
Ya sen onu bunu bırak ta düşünceyi geliştirme yollarına çalış dağlar kadar fark yok diyip hattı sayılır fark var demek ve iki işlemci arasında bayaa fark var bana laf söyleyeceğini önce öğren sonra foruma gel tavsiye paylaş daha da uzatma millete bildirim gidiyor boş boş
Sen hangi verilere bakarak konuştun ki burada? İşlemcinin atom altı parçacıklarına indin sanki. Altı üstü pubg'de aldığı 15 fps fazlasından değerlendirdin ve bana düşünce yollarından bahsediyorsun. Sana göre 15 fps çok fark olabilir, bana göre 15 fps çok fark değil. Ayrıca herkesin hayatı pubg'den ibaret değil fiyat olarak ve zaman olarak 2 telefon arasında fark var. Burada oyunlardan aldığı fps'lere bakacak olursak çoğu oyunda 60 fps'nin de altına düşmediğini görebiliriz. İnsanların düşüncesine saygı duymayı, tartışmayı ve türkçeyi öğrenmeni öneriyorum. Zira yazdıkların da düşüncelerin ve tartışmaların gibi vasat. Hala da diyorum, dediğimin arkasındayım. 2 telefon arasında dağlar kadar fark yok. Bunda bu kadar takılacak bir şey yok bu kadar takıntılı bir bireysen ülkemizde psikoloklar mevcut yardım alabilirsin. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Emre
Sen hangi verilere bakarak konuştun ki burada? İşlemcinin atom altı parçacıklarına indin sanki. Altı üstü PUBG'de aldığı 15 fps fazlasından değerlendirdin ve bana düşünce yollarından bahsediyorsun. Sana göre 15 fps çok fark olabilir, bana göre 15 fps çok fark değil. Ayrıca herkesin hayatı PUBG'den ibaret değil fiyat olarak ve zaman olarak 2 telefon arasında fark var. Burada oyunlardan aldığı fps'lere bakacak olursak çoğu oyunda 60 fps'nin de altına düşmediğini görebiliriz. İnsanların düşüncesine saygı duymayı, tartışmayı ve türkçeyi öğrenmeni öneriyorum. Zira yazdıkların da düşüncelerin ve tartışmaların gibi vasat. Hala da diyorum, dediğimin arkasındayım. 2 telefon arasında dağlar kadar fark yok. Bunda bu kadar takılacak bir şey yok bu kadar takıntılı bir bireysen ülkemizde psikoloklar mevcut yardım alabilirsin. :)
Off senle valla tartışılmaz pubg örnek olsun diye dedim anlaman da kit ne geziyorsun burda git bi kitap oku belki cümle kurman gelişir bu arada 732g ve 860 in 15 FPS arasında çok fark var biri sabit 60 biri inişli çıkışlı 45 FPS veriyor bilmem anlarmisin

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
bu konuda neden hala mesaj yazlıyor adam perma yemiş

Top Bottom