şarjı nasıl gidiyormiui global 14,0,1 kullanıyorum bir sorun yaşamadım
ben 3yıldır kullanıyorum telefonu ve cok kötü şarj ediyorum bazen saatlerce kalıyor bazen şarjdayken cok kullanıyorum. eskisine nazaran zayıfladığını düşünüyorum ama işimi görüyor yanişarjı nasıl gidiyor
miui 14 bende gözükmüyor poco x3 pro var amamiui global 14,0,1 kullanıyorum bir sorun yaşamadım
miui 14 bende gözükmüyor poco x3 pro var ama
miui 14 bende gözükmüyor poco x3 pro var ama
12.5.7de kastığını hissediyorum telefonun.13e güncellesem daha mı kötü olur acababen 3yıldır kullanıyorum telefonu ve cok kötü şarj ediyorum bazen saatlerce kalıyor bazen şarjdayken cok kullanıyorum. eskisine nazaran zayıfladığını düşünüyorum ama işimi görüyor yani
ben bir sorun yaşamadım şahsen ama sende ne olur bilemem12.5.7de kastığını hissediyorum telefonun.13e güncellesem daha mı kötü olur acaba
evet fakat ayarlardan güncellemeleri kontrol et diyorum güncelleme yok diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu sitede senin telefonunda desteklediği yazıyor @exceltrMIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! - MediaTrend
Geçtiğimiz aylarda kullanıcıların beğenisine sunulan MIUI 14 güncellemesini hangi Xiaomi modelleri alacak? İşte liste!shiftdelete.net
şarjı 1 günü çıkartıyor muben bir sorun yaşamadım şahsen ama sende ne olur bilemem
oyun oynamıyorum sosyal medya falan derken sabah 9 akşam 9 gibi yetiyorşarjı 1 günü çıkartıyor mu
biraz fazla yiyormuş o haldeoyun oynamıyorum sosyal medya falan derken sabah 9 akşam 9 gibi yetiyor
kasma donma yapıyor mu menüde, ana ekranda, uygulamalarda falanoyun oynamıyorum sosyal medya falan derken sabah 9 akşam 9 gibi yetiyor
yok yapmıyorbiraz fazla yiyormuş o halde
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasma donma yapıyor mu menüde, ana ekranda, uygulamalarda falan