X3 Pro'da birkaç aydır kullanıyorum sıkıntısı yok. Başta apk olarak indirdiğim uygulamalar açılmıyordu fakat farklı apk ile indirince düzeldiArkadaşlar miui 13 güncellemesi aldım halihazırda miui 13 kullanan varsa herhangi bir sıkıntısı olup olmadığını belirtebilir mi? şimdiden yardım edenlere çok teşekkürler.
Düz X3 kullaniyordum bordürü sorunla karşılaştım daha 2 gün önce sattım telefonuArkadaşlar miui 13 güncellemesi aldım halihazırda miui 13 kullanan varsa herhangi bir sıkıntısı olup olmadığını belirtebilir mi? şimdiden yardım edenlere çok teşekkürler.
Hiçbir sıkıntı yok sadece biraz alışmak gerekiyor el fenerinin yerlerine falan o kadar.Arkadaşlar miui 13 güncellemesi aldım halihazırda miui 13 kullanan varsa herhangi bir sıkıntısı olup olmadığını belirtebilir mi? şimdiden yardım edenlere çok teşekkürler.
Stabil değil arayüzün de bir çok defa donmalar yaşadım bir daha xiaomi hayatta almamArkadaşlar miui 13 güncellemesi aldım halihazırda miui 13 kullanan varsa herhangi bir sıkıntısı olup olmadığını belirtebilir mi? şimdiden yardım edenlere çok teşekkürler.
O menü zaten vardı hocam. Eski ve yeni diye ayrılıyor miui 12'de de varHiçbir sıkıntı yok sadece biraz alışmak gerekiyor el fenerinin yerlerine falan o kadar.
Poco x3 pro da miui 13 kullanıyorum, çok memnunum.Arkadaşlar miui 13 güncellemesi aldım halihazırda miui 13 kullanan varsa herhangi bir sıkıntısı olup olmadığını belirtebilir mi? şimdiden yardım edenlere çok teşekkürler.
Poco X3 kullanıyorum, bir daha hayatta yanına yaklaşmam.
aynı şekilde ben de almam bir daha xiaomi çok sıkıntılılar kafayı yememek elde değilStabil değil arayüzün de bir çok defa donmalar yaşadım bir daha xiaomi hayatta almam