Neler Yeni

Poco X3 NFC telefon hakkındaki düşünceleriniz neler ?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Öncelikle merhaba gün içerisinde Türkiye sularında fiyatı belli olan ve n11 üzerinden ön sipariş döngüsüyle temin edilen model hakkında düşüncelerinizi F/p olarak alabilirsem memnun olurum.

En İyi Cevap
2
Öncelikle merhaba gün içerisinde Türkiye sularında fiyatı belli olan ve n11 üzerinden ön sipariş döngüsüyle temin edilen model hakkında düşüncelerinizi F/p olarak alabilirsem memnun olurum.

Kesinlikle alınır.
300 bin antutu puanı var o fiyattaki telefonlara göre çok iyi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Baya ucuzz (F/P OLarak)

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş

vardır bir iş

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle alınır.
300 bin antutu puanı var o fiyattaki telefonlara göre çok iyi.

ilk zamanlarda Poco f1 özelliği ile vay bea dedim ama tabi o telefona geçen sene denk geldim Xiaomi döngüsünden sonra aslında baya önce çıkmış düşündüm filan hatta kablosuz sarj özelliği beni baya mutlu etti dedim ki bu Poco iş yapar ilerliyen süreçte yeni modellerine bir göz atıp alıyım Bu telefon için Xiaomi note 9'un çakması filan diyorlar işte ona ayar çekip bu modeli sunmuşlar filan bu konuda düşünceni alabilirmiyim ? Hatta epey'de bakmıştım şuan bakmadım ama Xiaomi note 9 ibaresi vardı ne kadar doğrudur şuan acaba yine o yazı var mı diye temel bilgilere baktım ama yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

vardır bir iş

Ne gibi :/

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
ilk zamanlarda Poco f1 özelliği ile vay bea dedim ama tabi o telefona geçen sene denk geldim Xiaomi döngüsünden sonra aslında baya önce çıkmış düşündüm filan hatta kablosuz sarj özelliği beni baya mutlu etti dedim ki bu Poco iş yapar ilerliyen süreçte yeni modellerine bir göz atıp alıyım Bu telefon için Xiaomi note 9'un çakması filan diyorlar işte ona ayar çekip bu modeli sunmuşlar filan bu konuda düşünceni alabilirmiyim ? Hatta epey'de bakmıştım şuan bakmadım ama Xiaomi note 9 ibaresi vardı ne kadar doğrudur şuan acaba yine o yazı var mı diye temel bilgilere baktım ama yoktu.

hocam bu fiyata 120 hz enayi mi de koysun 5000+mah pil

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Xiaomi ise alınır :D. Tam F/P telefonu ve satıcısı direk N11 güvenilir yani.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baya ucuzz (F/P OLarak)

Ustad 1 ay önce baktığım haberlerde ilk hafta 199 Euro sonrasında 229 Euro içerikli haberler vardı. Neticede Türkiye'ye gelme payına baktığımızda cidden fazla uçuk noktası yok. Fiyat cidden güzel Xiaomi 9 Note'dan daha iyi diyebilirim gibi pek fazla araştırma yapmadım temel bilgiler bunu söylüyor.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Ustad 1 ay önce baktığım haberlerde ilk hafta 199 Euro sonrasında 229 Euro içerikli haberler vardı. Neticede Türkiye'ye gelme payına baktığımızda cidden fazla uçuk noktası yok. Fiyat cidden güzel Xiaomi 9 Note'dan daha iyi diyebilirim gibi pek fazla araştırma yapmadım temel bilgiler bunu söylüyor.
Daha iyi denmez işlemcisi hariç, kamerası dahil amiral gemisi bir telefon zaten. Yani bu telefonu samsung satsa 6 bin liradan aşşağı satmaz özelliklerine bakılırsa 120 hz ekran diyor iPhone 12 Pro max dahi 60 hz.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Xiaomi ise alınır :D. Tam F/P telefonu ve satıcısı direk N11 güvenilir yani.

Evet bayadır alışveriş yaptığım kanallardan birisidir. o konuda zaten sıkıntım yok n11 olmuş veya x bir yer kullandığım çok platform var sıkıntı yaşamadım şu zamana kadar bazen satıcılardan kaynaklı oldu yanlış ürün filan yolladılar hediye olmasına rağmen ama çözüm aşaması iyiydi.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
kadir
F/p olarak gayet iyi.Sırf malzeme kalitesi ve tasarımından dolayı tercih etmeyeceğim bir cihaz.

En İyi Cevap
2

Kanka bana kalcak olursa note 9 pro falan almam Al Poco geç.
note 9 270k antutusu var Poco'nun 301 bin.
+ olarak Poco'Da 120hz ekran var tek atar note 9 pro'ya.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Daha iyi denmez işlemcisi hariç, kamerası dahil amiral gemisi bir telefon zaten. Yani bu telefonu samsung satsa 6 bin liradan aşşağı satmaz özelliklerine bakılırsa 120 hz ekran diyor iPhone 12 Pro max dahi 60 hz.

Haklısın o konuda piyasadaki telefonlarında durumu belli zaten Xiaomi note 8 pro 2200 iken 3000 olması veya işte Xiaomi mi note 10 lite 3500 iken 3900 olması daha arkadaş 2 ay önce aldı 400 tl fark oldu bu telefonda belli bir zamandan sonra ön siparişi vsvs geçtikten sonra 3500 ibaresini koyacak gibi.

Top Bottom