Neler Yeni

Poco x3 NFC ve Samsung Galaxy m51 Arasında kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet hasan kaya
Dostlar Poco X3 NFS Ve Samsung Galaxy m51 telefonları arasında kaldım. Samsung m51 tasarımı ile beni kendine çekiyor fakat 60hz ekran tazeleme hızı pubg mobile için yeterli olurmu veya ileride bir sıkıntı çıkarırmı bilmiyorum şuan samsung galaxy j8 kullanıyorum samsung m51 alırsam pubg mobile de kasma donma yaparmı beni yarı yolda bırakırmı diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
M51 kullanıyorum sorun olursa sorabilirin. Baştan söyleyeyim, telefon asla kılıfsız kullanılabilecek bir telefon değil. PUBG mobile rahatlıkla oynatıyor kasmadan önerebilirim ben pek oynayan biri değilim ama kurup denemiştim. Çok ısınmıyor. Ekran S amoled çok kaliteli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet hasan kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
M51 kullanıyorum sorun olursa sorabilirin. Baştan söyleyeyim, telefon asla kılıfsız kullanılabilecek bir telefon değil. PUBG mobile rahatlıkla oynatıyor kasmadan önerebilirim ben pek oynayan biri değilim ama kurup denemiştim. Çok ısınmıyor. Ekran S amoled çok kaliteli.
Teşekkür ederim. Telefon hakkında detaylı bilgi verebilirmisin eksik veya hatalı gördüğün yerler oldumu?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Teşekkür ederim. Telefon hakkında detaylı bilgi verebilirmisin eksik veya hatalı gördüğün yerler oldumu?
Malzeme kalitesi çok dandik. Kamerası ortalama. Bataryası ve ekranı çok güzel. 2 saatte şarj oluyor ortalama. Sorunsuz cihaz. Ha birde hoparlörü kötü denilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet hasan kaya
Malzeme kalitesi çok dandik. Kamerası ortalama. Bataryası ve ekranı çok güzel. 2 saatte şarj oluyor ortalama. Sorunsuz cihaz. Ha birde hoparlörü kötü denilebilir.
Çok teşekkür ederim yardımın ve ilgin için.

CalyL0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Oğuzhan
Dostlar Poco X3 NFS Ve Samsung Galaxy m51 telefonları arasında kaldım. Samsung m51 tasarımı ile beni kendine çekiyor fakat 60hz ekran tazeleme hızı PUBG mobile için yeterli olurmu veya ileride bir sıkıntı çıkarırmı bilmiyorum şuan samsung galaxy j8 kullanıyorum samsung m51 alırsam PUBG mobile de kasma donma yaparmı beni yarı yolda bırakırmı diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Oyun oynuyorsanız kesinlille Poco x3 nfc almalısınız çok iyi bir telefon

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet hasan kaya
Oyun oynuyorsanız kesinlille Poco x3 nfc almalısınız çok iyi bir telefon
Günlük 1 saati geçmiyor oyun sürem. Poco x3 nfc tema konusunda karışık geliyor arada kaldığım tek sorun poco x3 nfc 120hz samsung m51 60hz 60hz ekranın kasma veya oyundayken çatışmaya girdiğimde takılmalara yol açmasından korkuyorum.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Günlük 1 saati geçmiyor oyun sürem. Poco x3 nfc tema konusunda karışık geliyor arada kaldığım tek sorun poco x3 nfc 120hz samsung m51 60hz 60hz ekranın kasma veya oyundayken çatışmaya girdiğimde takılmalara yol açmasından korkuyorum.
60 hz de herhangi bir takılma yaşamazsınız eğer işlemci iyiyse.
60 fps + verebilir mi acaba poconun işlemcisi , o da ayrı soru.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

CalyL0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Oğuzhan
60 hz de herhangi bir takılma yaşamazsınız eğer işlemci iyiyse.
60 fps + verebilir mi acaba poconun işlemcisi , o da ayrı soru.
Poconun işlemcisi program yokken 45 fps veriyo ama gfk tool indirince 90 fps oynatıyor

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Poco X3 daha iyi kullanıyorum soru sorabilirsin.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Top Bottom