Poco X3 NFC VS. İphone 8 Plus

İphone 7'de PUBG Mobile oynama deneyimim oldu ve baya akıcı ve güzeldi, İphone 8 Plus'da da öyle olduğunu düşünüyorum fakat şarjının uzun süre gitmesini istiyorsanız maalesef Poco X3 daha iyi bir tercih gibi görünüyor. Şarjda da oynarım sıkıntı yok diyorsanız benim önerim İphone 8 Plus'dan yana olucaktır. Günlük kullanım için de bu bütçede A52 öneririm.
sarjda oynarım sıkıntı yok

Ağırlıklı olarak PUBG mobile oynayacağım oyunda kasma veya donma olmasını istemiyorum pilin uzun gitmeside önemli ancak gönlümden iphone 8 plus geçiyo bu arada iphone 8 plus ikinci el alıncam poco belki iklinci el belki sıfır
İphone oyun telefonu değildir. Ayrıca şarjının uzun gitmesini istiyorsan hiç bulaşma.
X3 NFC daha iyi tercih olur.

İphone 7'de PUBG Mobile oynama deneyimim oldu ve baya akıcı ve güzeldi, İphone 8 Plus'da da öyle olduğunu düşünüyorum fakat şarjının uzun süre gitmesini istiyorsanız maalesef Poco X3 daha iyi bir tercih gibi görünüyor. Şarjda da oynarım sıkıntı yok diyorsanız benim önerim İphone 8 Plus'dan yana olucaktır. Günlük kullanım için de bu bütçede A52 öneririm.
bu videodan bakabilirsiniz iPhone 8 plus ta donma ve kasma olacağını söylüyor.

Geri