Neler Yeni

Poco X3 NFC VS. İphone 8 Plus

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
İphone 7'de PUBG Mobile oynama deneyimim oldu ve baya akıcı ve güzeldi, İphone 8 Plus'da da öyle olduğunu düşünüyorum fakat şarjının uzun süre gitmesini istiyorsanız maalesef Poco X3 daha iyi bir tercih gibi görünüyor. Şarjda da oynarım sıkıntı yok diyorsanız benim önerim İphone 8 Plus'dan yana olucaktır. Günlük kullanım için de bu bütçede A52 öneririm.
sarjda oynarım sıkıntı yok

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Ağırlıklı olarak PUBG mobile oynayacağım oyunda kasma veya donma olmasını istemiyorum pilin uzun gitmeside önemli ancak gönlümden iphone 8 plus geçiyo bu arada iphone 8 plus ikinci el alıncam poco belki iklinci el belki sıfır
İphone oyun telefonu değildir. Ayrıca şarjının uzun gitmesini istiyorsan hiç bulaşma.
X3 NFC daha iyi tercih olur.

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
İphone oyun telefonu değildir. Ayrıca şarjının uzun gitmesini istiyorsan hiç bulaşma.
X3 NFC daha iyi tercih olur.
ama şuan çoğu iyi oynayan youtuber apple tabletlerini kulanıyor

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa

Hyperr30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Enes Öztürk
İphone 7'de PUBG Mobile oynama deneyimim oldu ve baya akıcı ve güzeldi, İphone 8 Plus'da da öyle olduğunu düşünüyorum fakat şarjının uzun süre gitmesini istiyorsanız maalesef Poco X3 daha iyi bir tercih gibi görünüyor. Şarjda da oynarım sıkıntı yok diyorsanız benim önerim İphone 8 Plus'dan yana olucaktır. Günlük kullanım için de bu bütçede A52 öneririm.
bu videodan bakabilirsiniz iPhone 8 plus ta donma ve kasma olacağını söylüyor.

Top Bottom