PocoTelefondaki amacım normal kullanım telefonu aşırı zorlayacak oyunlar oynamayacağım normal kullanımda hangi telefon?
Yazdıkların için teşekkür ederim. birkaç sorum daha olcacak mesela ağırlığı seni rahatsız ediyor mu? ve telefon alacağım zaman sana yazsam deneyimlerini benimle paylaşır mısın?5-6 gün önce POCO X3 aldım bende sizin gibi oyun falan oynamam günlük kullanım sosyal medya kamera gibi şeyleri kullanıyorum çoğunlukla ve gayet memnunum, kamerası çok güzel sesi çok kaliteli telefon epey hızlı şarjı beni 2 gün rahat götürüyor 2 gün sonra şarja takarken hala %16 şarjı vardı, tabii bunlar birkaç günlük izlenimlerim ama şuan ki durum da kesinlikle POCO X3 NFC tavsiye ederim.
Tabii yazabilirsin. Diğer telefonlara göre biraz daha ağır kalın ama beni rahatsız eden bir şey değil bu üstelik bir de kılıf ile kullanıyorum ama yine de iyi.P
Yazdıkların için teşekkür ederim. birkaç sorum daha olcacak mesela ağırlığı seni rahatsız ediyor mu? ve telefon alacağım zaman sana yazsam deneyimlerini benimle paylaşır mısın?
Anladım sana burdan ulaşırım yine ben teşekkür ederim. İnternetten mi aldın telefonunu?Tabii yazabilirsin. Diğer telefonlara göre biraz daha ağır kalın ama beni rahatsız eden bir şey değil bu üstelik bir de kılıf ile kullanıyorum ama yine de iyi.
3000 tl ama 3.500 tl yede çıkabilir çıkarsa hani telefonu çıkmazsa hangi telefonu önerirsiniz?Tam bütçe nedir? @Evil Belief
Realme 7 Pro bakabilirsin.3000 TL ama 3.500 TL yede çıkabilir çıkarsa hani telefonu çıkmazsa hangi telefonu önerirsiniz?
Realme 7'nin fiyatının düşmesini bekleyebilirsin. Düşmezse X3 NFC.Peki. 3k da ne önerirsin?