Neler Yeni

Poco X3 NFC vs Oppo Reno 4 Lite

Talha!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Sami Niyet
Telefondaki amacım normal kullanım telefonu aşırı zorlayacak oyunlar oynamayacağım normal kullanımda hangi telefon?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
5-6 gün önce POCO X3 aldım bende sizin gibi oyun falan oynamam günlük kullanım sosyal medya kamera gibi şeyleri kullanıyorum çoğunlukla ve gayet memnunum, kamerası çok güzel sesi çok kaliteli telefon epey hızlı şarjı beni 2 gün rahat götürüyor 2 gün sonra şarja takarken hala %16 şarjı vardı, tabii bunlar birkaç günlük izlenimlerim ama şuan ki durum da kesinlikle POCO X3 NFC tavsiye ederim.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Dünyanın en hızlı dahili depolama biçimi olan UFS 3.1 teknolojisini barındıran en uygun telefon şuanda POCO x3 pro daha uyguna başka telefon yok. Sadece bu özelliği yüzünden bile tercih edilebilir.

1627454256805.png

Talha!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Sami Niyet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
P
5-6 gün önce POCO X3 aldım bende sizin gibi oyun falan oynamam günlük kullanım sosyal medya kamera gibi şeyleri kullanıyorum çoğunlukla ve gayet memnunum, kamerası çok güzel sesi çok kaliteli telefon epey hızlı şarjı beni 2 gün rahat götürüyor 2 gün sonra şarja takarken hala %16 şarjı vardı, tabii bunlar birkaç günlük izlenimlerim ama şuan ki durum da kesinlikle POCO X3 NFC tavsiye ederim.
Yazdıkların için teşekkür ederim. birkaç sorum daha olcacak mesela ağırlığı seni rahatsız ediyor mu? ve telefon alacağım zaman sana yazsam deneyimlerini benimle paylaşır mısın?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
P

Yazdıkların için teşekkür ederim. birkaç sorum daha olcacak mesela ağırlığı seni rahatsız ediyor mu? ve telefon alacağım zaman sana yazsam deneyimlerini benimle paylaşır mısın?
Tabii yazabilirsin. Diğer telefonlara göre biraz daha ağır kalın ama beni rahatsız eden bir şey değil bu üstelik bir de kılıf ile kullanıyorum ama yine de iyi.

Talha!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Sami Niyet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabii yazabilirsin. Diğer telefonlara göre biraz daha ağır kalın ama beni rahatsız eden bir şey değil bu üstelik bir de kılıf ile kullanıyorum ama yine de iyi.
Anladım sana burdan ulaşırım yine ben teşekkür ederim. İnternetten mi aldın telefonunu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32