Neler Yeni

Poco X3 Pro alınır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan
Bütçe
5
Şuanda bir talihsizlikten dolayı General Mobile bir telefon kullanıyorum tabi marka ve modelden dolayı eskiyor. Yeni bir telefon araştırmasına başladım ve Poco X3 Pro 256GB 8GB Ram olan hoşuma gitti sırf oyun için bu telefonu alacağım sizin telefon hakkındaki görüşleriniz ve deneyimleriniz nelerdir?

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Kesinlikle bir f\p ürünü

Xernosa

80+
Şuanda bir talihsizlikten dolayı General Mobile bir telefon kullanıyorum tabi marka ve modelden dolayı eskiyor. Yeni bir telefon araştırmasına başladım ve Poco X3 Pro 256GB 8GB Ram olan hoşuma gitti sırf oyun için bu telefonu alacağım sizin telefon hakkındaki görüşleriniz ve deneyimleriniz nelerdir?
Şuan Poco X3 Pro Telefonumdan Yazıyorum Gönül Rahatlığıyla Alabilirsin. Bir Sürü Oyun Deneyimledim Hepsini En Ultra Grafiklerde Rahatlıkla Oynayabildim .

DaffyGraphic

80+ Silver
Tam bir fiyat performans ürünü, oyun için alacaksanız, düşünmeyin bile.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sırf oyun diyorsun, o zaman hiç düşünme başka model de arama al gitsin.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınır

JustPlayer004

80+ Bronze
oyun içinse alınabilir ancak ekranı çöp aynı zamanda kamerası ve yazılımı da kötü

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda
Alınır arkadaşlarıma aldırdım 2 tane. 2side memnun teşekkür ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun bağımlısı olduğum için oyun performansı benim için daha ön planda. Kamera, fotoğraf, video benim için önemli değil.
Tamam tam senin için biçilmiş kaftan x3 pro.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdiden hayırlı olsun herkes x3 pro önerecektir oyun için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,317
Üyeler
166,514
Son üye
DejavuVandax
Top Bottom