smithblacksmith
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,092
- İsim
- Samet Demirci
Merhaba,
Poco X3 Pro kullanıyorum, önceden normal bir kullanıcıyken Mıuı 13.0.3 Global' de karşılaştığım bir çok hata yüzünden EU denedim, Pulse denedim, Go Plus denedim, CrDroid denedim, Nusantara denedim ama bir türlü tam istediğim özellikleri bulamadım, bulduğumda da bug vardı.
•Öncelikle kasmayacak, CPU Throttling testinde 200 GIPS civarı değerler sunacak.
•Hızlı Şarj özelliği olacak yoksa Magisk' ten kurarım o sorun değil.
•Arayüz stabil akıcı olacak.
•Bildirim sesni kısabileceğim bir özellik olmasını istiyorum. Pulse' da vardı...
•Yüklediğim uygulamalarda sorun oluşturmayacak, örneğin EU ve Pulse' dan memnundum ama R GO, Paycell uygulamaları çöküyordu bu yüzden başka ROM yükledim.
•2. Alan özelliği olsun istiyorum yani MIUI olmalı.
•Android 11 tercihim.
Şuan aklımda GladiatorOS, AbhiX ROG, Pulse 12.5 ROM' ları var.
Bunlar haricinde kullandığınız ROM varsa önerirseniz sevinirim.
Poco X3 Pro kullanıyorum, önceden normal bir kullanıcıyken Mıuı 13.0.3 Global' de karşılaştığım bir çok hata yüzünden EU denedim, Pulse denedim, Go Plus denedim, CrDroid denedim, Nusantara denedim ama bir türlü tam istediğim özellikleri bulamadım, bulduğumda da bug vardı.
•Öncelikle kasmayacak, CPU Throttling testinde 200 GIPS civarı değerler sunacak.
•Hızlı Şarj özelliği olacak yoksa Magisk' ten kurarım o sorun değil.
•Arayüz stabil akıcı olacak.
•Bildirim sesni kısabileceğim bir özellik olmasını istiyorum. Pulse' da vardı...
•Yüklediğim uygulamalarda sorun oluşturmayacak, örneğin EU ve Pulse' dan memnundum ama R GO, Paycell uygulamaları çöküyordu bu yüzden başka ROM yükledim.
•2. Alan özelliği olsun istiyorum yani MIUI olmalı.
•Android 11 tercihim.
Şuan aklımda GladiatorOS, AbhiX ROG, Pulse 12.5 ROM' ları var.
Bunlar haricinde kullandığınız ROM varsa önerirseniz sevinirim.