poco x3 pro neden ucuz

dede21

80+
Reaksiyon skoru
15
poco x3 pro aynı fiyat bandındaki alternatiflere göre neden ucuz alınır mı

yazılım sorunları , ısınıyor olması , hoparlörü son ses açtığında arka kasa biraz titriyor , kamerası kötü ve malzeme kalitesi kötü.

Telefonların donanımları iyi. Malzeme kalitesi kötü, bence kamerası da iyi değil. Sadece oyun için bir telefon diye düşünüyorum ben.
redmi note 10 6/128 nasıl işlemcisi 678 olduğu için sıcak bakmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yazılım sorunları , ısınıyor olması , hoparlörü son ses açtığında arka kasa biraz titriyor , kamerası kötü ve malzeme kalitesi kötü.
3000-3500 arası önerceğin mi telefon varmı elimdeki telefon note 8 pro

redmi note 10 6/128 nasıl işlemcisi 678 olduğu için sıcak bakmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3000-3500 arası önerceğin mi telefon varmı elimdeki telefon note 8 pro
3000TL bandında alınabilir bir telefon Note 10. Bence Note 8 Pro'nun götürdüğü yere kadar gidin. İşlemcisi Pubg falan oynatır sıkıntısız. Amoled ekran ve kamerası da bence iyi.

3000TL bandında alınabilir bir telefon Note 10. Bence Note 8 Pro'nun götürdüğü yere kadar gidin. İşlemcisi PUBG falan oynatır sıkıntısız. Amoled ekran ve kamerası da bence iyi.
Sıkıntısız dediğiniz 30 FPS oda sabitliği tartışılır.

3000TL bandında alınabilir bir telefon Note 10. Bence Note 8 Pro'nun götürdüğü yere kadar gidin. İşlemcisi PUBG falan oynatır sıkıntısız. Amoled ekran ve kamerası da bence iyi.
şuan note 8 pronun hiç kusuru yok sadece global versiyon aldım buda takınıt yaptı bende daha fazla eskitmeden satayım ddim ama o fiyat bandındaki telefonların büyük bir kısmı için söylüyorum ben birisini alırsam attan inip eşşeğe binmiş gibi olurum

şuan note 8 pronun hiç kusuru yok sadece global versiyon aldım buda takınıt yaptı bende daha fazla eskitmeden satayım ddim ama o fiyat bandındaki telefonların büyük bir kısmı için söylüyorum ben birisini alırsam attan inip eşşeğe binmiş gibi olurum
Aslında Redmi Note 10 Pro alınabilir 3600 liraya.

Ama işlemci çok önemli ise X3 Pro aşırı iyi o fiyata.

Hevesimi kursağımda bıraktınız ben de alacam diye seviniyordum
Hocam ben özellikle X3 NFC'de ki tek +'yı batarya diye düşünüyorum diyebilirim. Telefonun 120hz falan olması önemli değil. Bu telefon, monitör falan değil. Daha geçen seneye kadar kimse bir şey demiyordu, şimdi millet düşmüş yüksek hzli telefonlara falan. Çok önemli değil diyebilirim. Başka telefona yönelin.

Hocam ben özellikle X3 NFC'de ki tek +'yı batarya diye düşünüyorum diyebilirim. Telefonun 120hz falan olması önemli değil. Bu telefon, monitör falan değil. Daha geçen seneye kadar kimse bir şey demiyordu, şimdi millet düşmüş yüksek hzli telefonlara falan. Çok önemli değil diyebilirim. Başka telefona yönelin.
hertz önemli değil pek fazla nfc de 732g var proda 860 var bu da performansın ikiye katlanması demek ama performansı ikiye katlayalımderken cihazın ömrü kısa olup daha çabuk sorunlar ve arızalar vermesindense 100 tl daha verim RN 10 pro veya Mİ 11 lite daha matıklı tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,963
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri