POCO X3 Pro şarjı aşırı hızlı bitiyor.

Reaksiyon skoru
0
Dostlar 3 yıldır bu telefonu kullanıyorum yaklaşık 2021 zamanında almıştım. İlk başlarda hiçbir sorun yoktu bataryası iki günü çıkarıyordu fakat şuan öyle değil. Sabah evden çıktığımda şarj 80 oluyor, minibüse binip okula gidiyorum zaten 15 dk sonra okuldayım ve o sürede zaten telefona en fazla 5 dakika reels kaydırıyorum okula gelince uçak modunu vs açıp dolaba koyuyorum. Akşam 6 gibi telefonu elime alıyorum bakıyorum şarjı 50 neyse sonra durağa doğru yürürken şarjı 30 a düşüyor sonra bi anda 20 ardından 9 derken telefon eve gidemeden şarjı bitiyor ve adam akıllı pil tüketen bi uygulamada kullanmıyorum ekran parlaklığıda kısık ama sürekli şekilde şarj bi anda bitiyor. Sizce yeni batarya alsam düzelirmi?

İşe yarar mı
yaramaz tabikide kanka abimde bende x3pro kullandık pilinin 3yılda bu duruma gelmesi çok normal bizdede böyle olmuştu zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta benimkinin anakart lehimleri eridi çok ısındığı için :D en son çöp oldu ip14plusa geçtim

Her pilin ömrü var hocam 3 yılda zaten pil bitik olacak. Batarya değiştirirseniz büyük ihtimal düzelir yazılımsal sorun yoksa

Önerebileceğiniz batarya varmı alıyım kendim değiştiririm

Format virüs ya da mining gibi şeyler arkada iş yapıyor olabilir diye. Sorun bataryaysa yapıcak bişey yok. Çok sarjda oynamamak gerek.

Telefonun kendi pil sağlığı catch log kısmında good olarak gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,377
Üyeler
183,108
Son üye
bbbbirr
Geri