Neler Yeni

POCO X3 Pro şarjı aşırı hızlı bitiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Dostlar 3 yıldır bu telefonu kullanıyorum yaklaşık 2021 zamanında almıştım. İlk başlarda hiçbir sorun yoktu bataryası iki günü çıkarıyordu fakat şuan öyle değil. Sabah evden çıktığımda şarj 80 oluyor, minibüse binip okula gidiyorum zaten 15 dk sonra okuldayım ve o sürede zaten telefona en fazla 5 dakika reels kaydırıyorum okula gelince uçak modunu vs açıp dolaba koyuyorum. Akşam 6 gibi telefonu elime alıyorum bakıyorum şarjı 50 neyse sonra durağa doğru yürürken şarjı 30 a düşüyor sonra bi anda 20 ardından 9 derken telefon eve gidemeden şarjı bitiyor ve adam akıllı pil tüketen bi uygulamada kullanmıyorum ekran parlaklığıda kısık ama sürekli şekilde şarj bi anda bitiyor. Sizce yeni batarya alsam düzelirmi?

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Yunus Kocabay

siyabent

80+ Bronze
İşe yarar mı
yaramaz tabikide kanka abimde bende x3pro kullandık pilinin 3yılda bu duruma gelmesi çok normal bizdede böyle olmuştu zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta benimkinin anakart lehimleri eridi çok ısındığı için :D en son çöp oldu ip14plusa geçtim

Sergeant Cross

80+ Bronze
Her pilin ömrü var hocam 3 yılda zaten pil bitik olacak. Batarya değiştirirseniz büyük ihtimal düzelir yazılımsal sorun yoksa

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerebileceğiniz batarya varmı alıyım kendim değiştiririm

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Yunus Kocabay
Format virüs ya da mining gibi şeyler arkada iş yapıyor olabilir diye. Sorun bataryaysa yapıcak bişey yok. Çok sarjda oynamamak gerek.

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Telefonun kendi pil sağlığı catch log kısmında good olarak gözüküyor

Top Bottom