Neler Yeni

Poco x3 pro vs mi10t lite

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
Merhaba poco x3 pro (6gb) ile mi10t lite (6gb) arasında kaldım. Asıl sorum şu poco kullanan varsa yazılım desteği gibi konularda iyi mi? Mesela redmi kullanan arkadaşlarım yan firma olmasından dolayı biraz şikayetçiler benzeri sorunu poco da yaşar mıyım? Yaşadığım şehirde xiaomi'nin mağazası var zaten gidip oradan da incelicem. Şimdiden teşekkürler.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Poco X3

zkn_ogzhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
OĞUZHAN ÖZKAN
Instagram
@zkn_ogzhn
Merhaba poco x3 pro (6gb) ile mi10t lite (6gb) arasında kaldım. Asıl sorum şu poco kullanan varsa yazılım desteği gibi konularda iyi mi? Mesela redmi kullanan arkadaşlarım yan firma olmasından dolayı biraz şikayetçiler benzeri sorunu poco da yaşar mıyım? Yaşadığım şehirde xiaomi'nin mağazası var zaten gidip oradan da incelicem. Şimdiden teşekkürler.
x3 pro der tek geçerim bendede var performansı mükemmel kamerasıda güzel 48mp bence marka yeni çıktığı için ucuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
x3 pro der tek geçerim bendede var performansı mükemmel kamerasıda güzel 48mp bence marka yeni çıktığı için ucuz
bilgi için teşekkürler son olarak 5g var mı acaba bazı yerler var bazı yerler yok yazıyor

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Oyun oynayacaksan x3 pro yu tercih edin

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Bizzat poco tarafından Poco F3 kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok. Yan firma olayı gibi düşünmeyin Poco bu sene çıkan var olan bir model değil senelerdir var olan bir model bu sene sadece daha çok yatırım yapıldı ve ses getirdi. Yazılım desteğinde sıkıntı yok şuan için zaten alacağınız modelde yeni en az 2 sene güncelleme alacaktır. Xiaomi zaten bu güncelleme konusunda iyi herhangi bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum gereken desteği sunuyor.

Bieshala

80+ Bronze
Ben Olsaydım Mi10T Lite Alacağıma PocoX3 Pro Alırım.

Top Bottom