İmkanı yokArkadaşta vardı pubg de baya baya kasiodu
Denemedim bilmiyorumX6 pro kullanıyorum. Oyun performansı ve bataryasından memnunum ama GPS sorunu var. Herkeste var mı bilmiyorum ama doğru göstermiyor. Gps'inden hiç memnun değilim. Haritalar'da da, Yandex'te de aynı. Alacakların bilgisi olsun.
Sen samsung ve iphone alıp onların tekel olup sana adam akıllı bir şey sunmamasına yardımcı ol.bu markadan telefon alanın kendine saygısı yoktur teknik servis masaları poco dolu.
tamam kardeşim ben yalan söylüyorumİmkanı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denemedim bilmiyorum
Yalan değilse bile arkadaşındaki cihaz sorunludur. Son derece güçlü bir işlemcisi var.tamam kardeşim ben yalan söylüyorum
60- Hz de 6-8 saat diyorsunda 120 Hz ben 10 saat cikariyorim sürekli oyun oynuyorsan 6 saat çıkarırkullanıyorum bataryası ilk başta su gibi gidiyordu ama artık 60 hz de kullanıyorum 6 8 saat goturuyor
bunuda aldık ikiside bozuldu işin komik tarafı teknik servise ulasamıyorsunİmkanı yok
Denemedim bilmiyorum
Sen samsung ve iphone alıp onların tekel olup sana adam akıllı bir şey sunmamasına yardımcı ol.
90 fps ultra ayarlarda çok rahat oynanıyor telefonda değil sizde sıkıntı var kullanmayı bilmiyorsunuz belki de Ping iniz çok yüksek buna kasıyor diyorsunuztamam kardeşim ben yalan söylüyorum
ya ne laga luga yapıyon sabah beri savundugu markaya bak merdiven altında üretilen poco. 2 telefonu zamanında bozuldu teknik servise ulasamadık bile. bunların hepsi olmasada coğu modelinin anakartı sorunlu yanıyor.90 fps ultra ayarlarda çok rahat oynanıyor telefonda değil sizde sıkıntı var kullanmayı bilmiyorsunuz belki de Ping iniz çok yüksek buna kasıyor diyorsunuz
ya ne laga luga yapıyon sabah beri savundugu markaya bak merdiven altında üretilen poco. 2 telefonu zamanında bozuldu teknik servise ulasamadık bile. bunların hepsi olmasada coğu modelinin anakartı sorunlu yanıyosene başından beridir kullanıyorum ve çoğunlukla oyun için
Sene başında aldım telefonu sırf otun icin aldım hor kullaniyorum şarjda bile oyun oynuyorum ve oyunların hepsinide en yüksek ayarlarda oynuyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı tek sorun hor kullanmamdan dolayı batarya kapasitesinin %85 e inmesi vve bence buna rağmen uzun süre yetiyor güneş altında oyun oynuyorum ulan hicbir sorun olmuyor siz kim bilir nerden nasıl bir cihaz aldınız belki zaten uygun olan bu cihazı daha uyguna almak için yurtdışı cihaz alıp IMEI kaydı yaptırmak için telefonu parcalamissinizdir ayrıca servise ulaşamıyoruz da nerden çıktı Xiaomi nin cihazı kendi servisleri var heryerde olmasa bile çoğu teknik servisle anlaşmalı adamlar garanti ve faturaya bile gerek olmadan cihazın IMEI ile sorgu yapıp işlem yqpabiliyorlarya ne laga luga yapıyon sabah beri savundugu markaya bak merdiven altında üretilen poco. 2 telefonu zamanında bozuldu teknik servise ulasamadık bile. bunların hepsi olmasada coğu modelinin anakartı sorunlu yanıyor.