Neler Yeni

POCO X6 PRO 12GB 17.997,00 TL!

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Kerem
X3 prodan X6 proya geçtim haziranda.
Kamerası filan gayet yeterli.
Ekranı güzel.
Bataryası ortalama kullanımda çok rahat 8-10 saat gidiyor.
Genel olarak sorunsuz diyebilirim.

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Tayfun Ycl
X6 pro kullanıyorum. Oyun performansı ve bataryasından memnunum ama GPS sorunu var. Herkeste var mı bilmiyorum ama doğru göstermiyor. Gps'inden hiç memnun değilim. Haritalar'da da, Yandex'te de aynı. Alacakların bilgisi olsun.

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ümit
bu markadan telefon alanın kendine saygısı yoktur teknik servis masaları poco dolu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Dinçel
Arkadaşta vardı pubg de baya baya kasiodu
İmkanı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

X6 pro kullanıyorum. Oyun performansı ve bataryasından memnunum ama GPS sorunu var. Herkeste var mı bilmiyorum ama doğru göstermiyor. Gps'inden hiç memnun değilim. Haritalar'da da, Yandex'te de aynı. Alacakların bilgisi olsun.
Denemedim bilmiyorum

bu markadan telefon alanın kendine saygısı yoktur teknik servis masaları poco dolu.
Sen samsung ve iphone alıp onların tekel olup sana adam akıllı bir şey sunmamasına yardımcı ol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sinan
telefonu 3 aydır kullanıyorum. mobil oyunlarla pek vakit geçirmediğim için pil süresiyle ilgili de herhangi bir sıkıntım yok. zaten 67w şarj desteği ile pil sıkıntısı yaşayanlara da çok sorun olduğunu düşünmüyorum.

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ümit
İmkanı yok

Denemedim bilmiyorum

Sen samsung ve iphone alıp onların tekel olup sana adam akıllı bir şey sunmamasına yardımcı ol.
bunuda aldık ikiside bozuldu işin komik tarafı teknik servise ulasamıyorsun :D

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ümit
90 fps ultra ayarlarda çok rahat oynanıyor telefonda değil sizde sıkıntı var kullanmayı bilmiyorsunuz belki de Ping iniz çok yüksek buna kasıyor diyorsunuz
ya ne laga luga yapıyon sabah beri savundugu markaya bak merdiven altında üretilen poco. 2 telefonu zamanında bozuldu teknik servise ulasamadık bile. bunların hepsi olmasada coğu modelinin anakartı sorunlu yanıyor.

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Yılmaz
ya ne laga luga yapıyon sabah beri savundugu markaya bak merdiven altında üretilen poco. 2 telefonu zamanında bozuldu teknik servise ulasamadık bile. bunların hepsi olmasada coğu modelinin anakartı sorunlu yanıyosene başından beridir kullanıyorum ve çoğunlukla oyun için

ya ne laga luga yapıyon sabah beri savundugu markaya bak merdiven altında üretilen poco. 2 telefonu zamanında bozuldu teknik servise ulasamadık bile. bunların hepsi olmasada coğu modelinin anakartı sorunlu yanıyor.
Sene başında aldım telefonu sırf otun icin aldım hor kullaniyorum şarjda bile oyun oynuyorum ve oyunların hepsinide en yüksek ayarlarda oynuyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı tek sorun hor kullanmamdan dolayı batarya kapasitesinin %85 e inmesi vve bence buna rağmen uzun süre yetiyor güneş altında oyun oynuyorum ulan hicbir sorun olmuyor siz kim bilir nerden nasıl bir cihaz aldınız belki zaten uygun olan bu cihazı daha uyguna almak için yurtdışı cihaz alıp IMEI kaydı yaptırmak için telefonu parcalamissinizdir ayrıca servise ulaşamıyoruz da nerden çıktı Xiaomi nin cihazı kendi servisleri var heryerde olmasa bile çoğu teknik servisle anlaşmalı adamlar garanti ve faturaya bile gerek olmadan cihazın IMEI ile sorgu yapıp işlem yqpabiliyorlar

Top Bottom