Sene başında aldım telefonu sırf otun icin aldım hor kullaniyorum şarjda bile oyun oynuyorum ve oyunların hepsinide en yüksek ayarlarda oynuyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı tek sorun hor kullanmamdan dolayı batarya kapasitesinin %85 e inmesi vve bence buna rağmen uzun süre yetiyor güneş altında oyun oynuyorum ulan hicbir sorun olmuyor siz kim bilir nerden nasıl bir cihaz aldınız belki zaten uygun olan bu cihazı daha uyguna almak için yurtdışı cihaz alıp IMEI kaydı yaptırmak için telefonu parcalamissinizdir ayrıca servise ulaşamıyoruz da nerden çıktı Xiaomi nin cihazı kendi servisleri var heryerde olmasa bile çoğu teknik servisle anlaşmalı adamlar garanti ve faturaya bile gerek olmadan cihazın IMEI ile sorgu yapıp işlem yqpabiliyorlar
gardaş bak ne diyorum 100000000000 varsa yarısının anakart sorunlu yarısı normal tabi başa gelmeyince bilemezsin. benim çevrem hep teknik servis masalarının üstü poco dolu.
90 fps ultra ayarlarda çok rahat oynanıyor telefonda değil sizde sıkıntı var kullanmayı bilmiyorsunuz belki de Ping iniz çok yüksek buna kasıyor diyorsunuz
kendinize saygınız yok ise çin malı telefon alın X3 pro var sorunsuz kullanıyorum ama kendinize saygınız var ise almayın hayatımda çin mallarında ki kadar kötü bir işletim sistemi yok illallah ettiriyor insanı gidin S22 alın daha mutlu olursunuz kırılsın diye telefonu kılıfsız kullanıyorum düşürmüyorumda nasıl elden çıkarıcam onu düşünüyorum S23 ile S24 FE arasında kaldım alırsam kendisine saygısı olan çin malı almasın.
kendinize saygınız yok ise çin malı telefon alın X3 pro var sorunsuz kullanıyorum ama kendinize saygınız var ise almayın hayatımda çin mallarında ki kadar kötü bir işletim sistemi yok illallah ettiriyor insanı gidin S22 alın daha mutlu olursunuz kırılsın diye telefonu kılıfsız kullanıyorum düşürmüyorumda nasıl elden çıkarıcam onu düşünüyorum S23 ile S24 FE arasında kaldım alırsam kendisine saygısı olan çin malı almasın.