Neler Yeni

POCO X6 PRO 12GB 17.997,00 TL!

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Ümit
Sene başında aldım telefonu sırf otun icin aldım hor kullaniyorum şarjda bile oyun oynuyorum ve oyunların hepsinide en yüksek ayarlarda oynuyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı tek sorun hor kullanmamdan dolayı batarya kapasitesinin %85 e inmesi vve bence buna rağmen uzun süre yetiyor güneş altında oyun oynuyorum ulan hicbir sorun olmuyor siz kim bilir nerden nasıl bir cihaz aldınız belki zaten uygun olan bu cihazı daha uyguna almak için yurtdışı cihaz alıp IMEI kaydı yaptırmak için telefonu parcalamissinizdir ayrıca servise ulaşamıyoruz da nerden çıktı Xiaomi nin cihazı kendi servisleri var heryerde olmasa bile çoğu teknik servisle anlaşmalı adamlar garanti ve faturaya bile gerek olmadan cihazın IMEI ile sorgu yapıp işlem yqpabiliyorlar
gardaş bak ne diyorum 100000000000 varsa yarısının anakart sorunlu yarısı normal tabi başa gelmeyince bilemezsin. benim çevrem hep teknik servis masalarının üstü poco dolu.

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tayfun Ycl
Pubg ultrada oynuyorum 90fps genelde. Biraz ısınıyor ama kasma yok.

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Gökhan
bunun yerine honor 200 almak daha mantıklı sanki. işlemcide biraz geri ama diğer konularda önde gibi. en azından kamerası daha iyi

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Sercan SAYİT
İlk çıktığı zamanlarda f/p olarak çok öneriyordum ama kullanıcıları bir sürü sorundan şikayet ettiği gibi bir çoğu da cihazı satıp değiştirdi bile.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
kendinize saygınız yok ise çin malı telefon alın X3 pro var sorunsuz kullanıyorum ama kendinize saygınız var ise almayın hayatımda çin mallarında ki kadar kötü bir işletim sistemi yok illallah ettiriyor insanı gidin S22 alın daha mutlu olursunuz kırılsın diye telefonu kılıfsız kullanıyorum düşürmüyorumda nasıl elden çıkarıcam onu düşünüyorum S23 ile S24 FE arasında kaldım alırsam kendisine saygısı olan çin malı almasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nothing Phone 1 alın daha iyidir bundan.

Rudiarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Samet Yılmaz
kendinize saygınız yok ise çin malı telefon alın X3 pro var sorunsuz kullanıyorum ama kendinize saygınız var ise almayın hayatımda çin mallarında ki kadar kötü bir işletim sistemi yok illallah ettiriyor insanı gidin S22 alın daha mutlu olursunuz kırılsın diye telefonu kılıfsız kullanıyorum düşürmüyorumda nasıl elden çıkarıcam onu düşünüyorum S23 ile S24 FE arasında kaldım alırsam kendisine saygısı olan çin malı almasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nothing Phone 1 alın daha iyidir bundan.
x3 var bende Asansör boşluğuna düştü su çamur hertürlü işkence bana mısın demedi, 3310un torunu

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri