Öneri Poco x6 pro kamera nasıldır?

Odağınız kamera değilse arada fotoğraf çekerim iş görsün dersen o işi fazlasıyla yapar ama kamerası iyi olsun beklentisi ile alınırsa üzebilir.
Yani çok fotoğraf ve video çekmem ama çekecek olursam güzel fotoğraf ve video çekmeyi de isterim.

Odağınız kamera değilse arada fotoğraf çekerim iş görsün dersen o işi fazlasıyla yapar ama kamerası iyi olsun beklentisi ile alınırsa üzebilir.
Çok üst düzey bir beklenti ile almayacağım yine de göze güzel gözükse iyi olur 😅

Bu linkten çekilen örnek fotoğraflara bakabilirsiniz.
Bana çok kötü gelmedi.
Ama Mediatek işlemcileri pek sevmiyorum, acaba bu yeni seri işlemci nasıl?

Bu linkten çekilen örnek fotoğraflara bakabilirsiniz.
Bana çok kötü gelmedi.
Ama Mediatek işlemcileri pek sevmiyorum, acaba bu yeni seri işlemci nasıl?
Yakın zamanda orta seviyede hem sd hem mediatek işlemci kullandım. Mediatek işlemci daha iyi geldi. Bu mediatek kötü ve ısınıyor muhabbeti eskilerde kaldı bence

Bu arada siparişi verdim gri rengini alacaktım normalde stokta tükenmiş. Sadece siyah rengi kalmış almayı düşünen arkadaşlar elini çabuk tutsun

Merhaba su an redmi note 10 pro kullanıyorum. Daha performanslı, uzun süre kullanabileceğim bir cihaza geçmeyi düşünüyorum
Telefonda oyun oynayan biri değilim, x6 pro çok f/p duruyor
Tek merak ettiğim kamera çok mu kötü? Anı biriktirmek için çekim yaparım, öyle çok sosyal medya paylaşımı da yapmıyorum. Kamerası note 10 prodan daha kötü olabilir mi?
Fiyatina göre kotu kamerasi var evet ama zaten oyun oynamayi dusunmuyorsaniz poco x6 pro alinacak cihaz degil o fiyata a55 ve honor 200 e bakin a55 i tavsiye ederim

boyle sitelerden karsilastirmanizi tavsiye etmem sadece teknik detaylari karsilastiriyorlar megapiksel hersey degil oyle olsaydi note 12 pro+ s24 ultra ile ayni megapiksel degerine sahip ama arada daglar kadar kalite farki var a55-in sensor boyutu 1/1.56 iken x6 pro da 1/2 yani daha kucuk ustune bide a55 de cok kaliteli bi sensor kullanilmis yani 50mp olsada fiyatinin en iyi kamerasini sunuyor (honor 200 ile birlikte) benim eski redmi note 9 da da 48mp kamera vardi boyle bakinca arada sadece 2mp fark var gibi gozukuyor ama baya fark var ve sunu da ekleyeyim x6 pro ile note 9 un kamera sensor boyutu ayni :D

boyle sitelerden karsilastirmanizi tavsiye etmem sadece teknik detaylari karsilastiriyorlar megapiksel hersey degil oyle olsaydi note 12 pro+ s24 ultra ile ayni megapiksel degerine sahip ama arada daglar kadar kalite farki var a55-in sensor boyutu 1/1.56 iken x6 pro da 1/2 yani daha kucuk ustune bide a55 de cok kaliteli bi sensor kullanilmis yani 50mp olsada fiyatinin en iyi kamerasini sunuyor (honor 200 ile birlikte) benim eski redmi note 9 da da 48mp kamera vardi boyle bakinca arada sadece 2mp fark var gibi gozukuyor ama baya fark var ve sunu da ekleyeyim x6 pro ile note 9 un kamera sensor boyutu ayni :D
Sadece kamera diyen kim o site tüm detaylarına kadar karşılaştırıyor hayatında duymadığın özellikleri sıralıyor

Sadece kamera diyen kim o site tüm detaylarına kadar karşılaştırıyor hayatında duymadığın özellikleri sıralıyor
yani cogusu hic umrunda bile olmayacak ozellikler gsmarena sitesinden karsilastir ozellikler pekte onemli degil teknik detaylari karsilastirmalisin ozellikler arayuzde biter cogu zaman

Geri