Arkadalar en geç bu haftasonu telefon alacağım hala çok kararsızım bataryası ortalama 7 saat gidecek kamerası ortalama bir performansta olacak (nothing phone 1 in kamerasını görmüştüm ve beni tatmin etmişti onun düzeyinde veya birazdaha iyi olacak bir kamera olursa güzel olur) işlemci olarak ise call of duty asphalt 9 pubg roket lig brawl stars tarzı oyunlar oynarım günde 10 saat telefonda takılıyorsam bunun 3 saati max 4 saati bu oyunlar olur ama bir pcde alıcam o zamanda telefonda 5 saat takılırım onunda 1—1.5 saati oyun olur sizce bu kullanıma göre aşağıya yazdığım telefonlardan hangisini almalıyım
Poco x6 pro
Nothing phone 1
Samsung a55
Samsung a35
Samsung S23fe
Poco f6
Poco f6 ve s23fe ye çıkmam biraz zor onlardan birini önericekseniz yanına diğer telefonlardan birinide önerir misiniz? teşekkürler (birde batarya kamera işlemci günlük kullanım tarzı şeyleri 10 üzerinden değerlendirirmisiniz)

Poco x6 pro
Nothing phone 1
Samsung a55
Samsung a35
Samsung S23fe
Poco f6
Poco f6 ve s23fe ye çıkmam biraz zor onlardan birini önericekseniz yanına diğer telefonlardan birinide önerir misiniz? teşekkürler (birde batarya kamera işlemci günlük kullanım tarzı şeyleri 10 üzerinden değerlendirirmisiniz)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eklemeyi unutmuşum 256gb düşünüyorum o yüzden s21fe önermezseniz sevinirimArkadalar en geç bu haftasonu telefon alacağım hala çok kararsızım bataryası ortalama 7 saat gidecek kamerası ortalama bir performansta olacak (nothing phone 1 in kamerasını görmüştüm ve beni tatmin etmişti onun düzeyinde veya birazdaha iyi olacak bir kamera olursa güzel olur) işlemci olarak ise call of duty asphalt 9 pubg roket lig brawl stars tarzı oyunlar oynarım günde 10 saat telefonda takılıyorsam bunun 3 saati max 4 saati bu oyunlar olur ama bir pcde alıcam o zamanda telefonda 5 saat takılırım onunda 1—1.5 saati oyun olur sizce bu kullanıma göre aşağıya yazdığım telefonlardan hangisini almalıyım
Poco x6 pro
Nothing phone 1
Samsung a55
Samsung a35
Samsung S23fe
Poco f6