Neler Yeni

Poco X6 promu yoksa samsung s21fe mi

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen

Nisshs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Efe Taş
yarın sorayım eğer snapdragonsa direk yapıştirimmi
İşlemcisini sorabilirsin direk 2. nesilde snapdragon kullanıyor. Elden mi alacaksınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendinde gidip bakabilirsin normalinde samsung exynos, 2. nesilde snapdragon işlemci var.
doğru olabilir gidip bakarım snapdragon varsa alayım yoksa pocomu alayım napayım

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen
yarın sorayım eğer snapdragonsa direk yapıştirimmi

doğru olabilir gidip bakarım snapdragon varsa alayım yoksa pocomu alayım napayım
Fiyatı 12500 ise ilk nesildir büyük ihtimalle. İkinci nesil ise kaçırmayın, ilk nesil ise 11 bandında rahat düşürürsünüz.

Nisshs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Efe Taş
Fiyatı 12500 ise ilk nesildir büyük ihtimalle. İkinci nesil ise kaçırmayın, ilk nesil ise 11 bandında rahat düşürürsünüz.
ilk nesilse gene alınabilirmi yoksa pocoyamı geçilmeli napılmalı ikisinide 11 e bırakabilirim diyor bir adet a54 alacağım zaten başkasına kendime düşündüğüm için biraz detaylı düşünüyorum

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen
ilk nesilse gene alınabilirmi yoksa pocoyamı geçilmeli napılmalı ikisinide 11 e bırakabilirim diyor bir adet a54 alacağım zaten başkasına kendime düşündüğüm için biraz detaylı düşünüyorum
Bence ilk nesil ise Poco'da alabilirsiniz orası tamamen sizin kararınız. Ben olsam yine Samsung alırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim Öztürk
hangisi daha iyidir beyler 2 side aynı fiyat
Honor 200 al geç. X6 PRO'nun tek avantajı işlemci. S21 FE ise kamera Honor 200'de ise ikisinden de var.Honordaki SNP 7 gen 3 neredeyse 888 ayarında bir işlemci ama TSMC dökümü olduğu için verimli. S21 FE'de ise 888 Samsung döküm olduğu için verimsiz.

Nisshs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Efe Taş
Honor 200 al geç. X6 PRO'nun tek avantajı işlemci. S21 FE ise kamera Honor 200'de ise ikisinden de var.Honordaki SNP 7 gen 3 neredeyse 888 ayarında bir işlemci ama TSMC dökümü olduğu için verimli. S21 FE'de ise 888 Samsung döküm olduğu için verimsiz.
agacım honor daha pahalı bütçem yetmiyor 1.cisi bu
2. sebep samsung - poco - xiaomi düşünüyorum bütçem olsa s24 alır çıkarım hani okadar param olsa birkerelikde olsa iphone denerim

Bence ilk nesil ise Poco'da alabilirsiniz orası tamamen sizin kararınız. Ben olsam yine Samsung alırdım.
bakalım agacım birde hangisinin görüntüsü hoşuma giderse orda samsung 1.nesilse onuda alabilirim ama 2.nesilse alır çıkarım

2. sebep samsung - poco - xiaomi düşünüyorum bütçem olsa s24 alır çıkarım hani okadar param olsa birkerelikde olsa iphone denerim

bakalım agacım birde hangisinin görüntüsü hoşuma giderse orda samsung 1.nesilse onuda alabilirim ama 2.nesilse alır çıkarım
1 ise görüntülere bakarım ağırlıklara bakarım alır çıkarım bitane ama 2.nesil çat pat

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen

1 ise görüntülere bakarım ağırlıklara bakarım alır çıkarım bitane ama 2.nesil çat pat
Hocam çok takmayın kafaya Samsung alın geçin. Yine dediğiniz gibi yapın canlı canlı hangisi hoşunuza giderse.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen

Nisshs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Efe Taş
Tabii ki, hayırlı olsun şimdiden.
çok teşekkür ederim hocam hep casper via a3 plus ve huawei p smart mı yoksa y19mu neydi çok sıkıntı yaşadım 6 - 7 yıldır aynı telefonlar bitanesi geçen yıl bozuldu etti dünde huawei

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
inşAllah istediğiniz olur hocam bu fotoğraftaki attığım cihazdan belli olurmu nesili 12.5 istiyor birde böyle yazmış

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle poco içinde böyle yazmış gene aynı fiyat indirim ile 11 e bırakıyor
hocam bence güvenilir bir yerden almanız daha mantıklı sıfır değilmiş attığım yenilenmiş telefon kısmından almanız daha mantıklı olacaktır bana göre karar sizin

Nisshs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Efe Taş
hocam bence güvenilir bir yerden almanız daha mantıklı sıfır değilmiş attığım yenilenmiş telefon kısmından almanız daha mantıklı olacaktır bana göre karar sizin
gidip bakayım güvenmessem bırakırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom